Vacature conciërge in Holten

Onderwijs

Over SG De Waerdenborch

Naam school
Adres
Haarstraat 14, 7451CZ Holten
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Alle sectoren
Contactpersoon
Mevr. M. Velner
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
De Waerdenborch is een openbare scholengemeenschap voor Vwo, Havo, en Vmbo. De hoofdvestiging is in Holten, de nevenvestiging is in Goor. De Waerdenborch vervult een streekfunctie. De beide vestigingen zijn vanuit de regio bereikbaar met de bus en de trein. Veel leerlingen komen op de fiets naar school. Binnen De Waerdenborch zijn acht afdelingen te onderscheiden. Elke afdeling kan worden gezien als een kleine 'school' waarbinnen het dagelijks onderwijs voor de leerling wordt verzorgd. De afdelingen zijn weer ondergebracht in drie sectoren, die worden geleid door een lid van de schoolleiding. Op deze manier kan het onderwijs in de verschillende afdelingen en sectoren goed op elkaar worden afgestemd. De schoolleiding verricht haar werkzaamheden onder verantwoordelijkheid van het bevoegd gezag van de school: Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs De Waerdenborch.
Bijzonderheden
Een openbare school... De Waerdenborch wil als school het openbare karakter op drie manieren tot uitdrukking brengen. Allereerst staan we open voor leerlingen van alle nationaliteiten, alle religieuze richtingen en niet-religieuze levensbeschouwingen. Daarnaast bieden we een tolerante leefsituatie voor alle leerlingen. Tenslotte benadrukken we de gelijkwaardigheid van verschillend denkende en gelovende mensen en proberen we leerlingen deze principes te leren hanteren.

Vacature

Functietitel
conciërge 
Plaatsingsdatum
9-7-2020
Sluitingsdatum
17-8-2020
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
van 1.0 tot 1.0
Aantal uren
40
Omschrijving

Scholengemeenschap De Waerdenborch is op zoek naar een: 

Conciërge
1,0 fte
Standplaats Goor

Hoofdtaken
Als conciërge lever je een belangrijke bijdrage aan de sfeer in de school. Dat kenmerkt zich door een respectvolle manier van omgaan met leerlingen en collega’s. Je draagt onder ander zorg voor de toegankelijkheid en het functioneel gebruik van de school en verricht ondersteunende (technische) werkzaamheden. Bij ongewenst gedrag van leerlingen en bij calamiteiten weet je op de juiste wijze op te treden. In voorkomende gevallen verricht je werkzaamheden voor de repro en keuken. Avondwerk maakt deel uit van de werkzaamheden. Gemiddeld genomen bedraagt dit ca. 2 uur per week.

Eisen

Functie-eisen
  • Je ben in het bezit van een MBO diploma.
  • Je beschikt over technische en pedagogische vaardigheden.
  • Je hebt een flexibele, representatieve en klantgerichte instelling.
  • Je bent in het bezit van een EHBO en/of BHV diploma of bent bereidt deze te behalen.
  • Ervaring met repro-werkzaamheden.