Vacature Docent Frans in Haren - Groningen

Onderwijs

Over Maartenscollege

Naam school
Adres
Hemmenlaan 2, 9751NS Haren - Groningen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Maartenscollege in Haren vind je op: maartenscollege.nl.

Het Maartenscollege is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent Frans 
Plaatsingsdatum
9-7-2020
Sluitingsdatum
11-8-2020
Met ingang van
01-08-2020
Referentienummer
3962
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 - 0,65
Omschrijving
Ben jij een enthousiaste en ervaren tweedegraads docent Frans? Weet jij jouw passie voor de Franse taal op inspirerende wijze over te brengen op onze leerlingen? En ben je in het nieuwe schooljaar beschikbaar voor een tijdelijke baan in Haren? Kom dan ons team versterken!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen Frans aan leerlingen uit de dakpanklassen mavo/havo 2, en havo/vwo 2 en 3. Het gaat in totaal om acht klassen binnen het MYP-systeem, waarin veel aandacht is voor mondelinge taalvaardigheid.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid Frans. Je brengt je passie voor de leerstof over op de leerlingen en je bent didactisch en pedagogisch sterk. Tevens ben je uitstekend communicatief vaardig en denk je graag mee over de ontwikkeling van je vak. Jouw manier van werken sluit aan bij ons onderwijsconcept.

Jouw werkplek
Het Maartenscollege is een IB-worldschool. We werken volgens het internationale Middle Years Programme van het IB. Werken in leergebieden, vakoverstijgend leren en criteria based assessment zijn hierin sleutelbegrippen. Kijk voor meer informatie over onze school op www.maartenscollege.nl.

Ons aanbod
De omvang van de aanstelling bedraagt 0,6 - 0,65 fte, tijdelijk tot einde schooljaar 2020-2021. Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Het Maartenscollege maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij de heer R. Scheepens, rector, bereikbaar via telefoonnummer 050 - 537 52 00.
De sollicitatiegesprekken worden ingepland op woensdag 12 augustus tussen 14.00 – 17.00 uur. De te benoemen kandidaat wordt uitgenodigd voor een introductie voor nieuwe docenten op vrijdag 14 augustus. Op maandag 17 augustus is de plenaire opening van het schooljaar en op woensdag 19 augustus starten de eerste lessen.

Tijdens de zomervakantie (van 4 juli 2020 tot en met 9 augustus 2020)  is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Tijdens de vakantie kun je eventuele vragen stellen via 06 - 30 35 24 55.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.