Vacature Docent informatiekunde in Enschede

Onderwijs

Over Bonhoeffer College

Naam school
Adres
Vlierstraat 77, 7544GG Enschede Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Bonhoeffer College in Enschede vind je op: www.bc-enschede.nl.

Bonhoeffer College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Docent informatiekunde 
Plaatsingsdatum
8-7-2020
Sluitingsdatum
11-8-2020
Met ingang van
01-08-2020
Referentienummer
3960
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière en zit lesgeven bij jou in het bloed? Wij zoeken een enthousiaste, tweedegraads docent informatiekunde die zich met een team van betrokken collega's wil inzetten voor goed onderwijs. Ben je per augustus beschikbaar voor een baan in Enschede? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen informatiekunde aan leerlingen in de eerste en tweede klassen van het vmbo. "DOEN" onderwijs is onze visie. De theorielessen pas je daarom aan op de leefwereld van onze leerlingen. Door ze te trainen in hun digitale vaardigheden maak je de leerlingen wegwijs bij het gebruik van ict. Denk hierbij aan de basisvaardigheden, Office 365, mediawijsheid en programmeren. 

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak informatiekunde.
Je staat stevig in je schoenen, bent gemotiveerd en weet als geen ander hoe je de theorie in praktijk kunt brengen. Door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren.
Je hebt affiniteit met jongeren en vindt het leuk om hen op een afwisselende manier mee te nemen in je vak. Je bent in staat om de lesstof af te stemmen op het tempo en het niveau van de leerlingen. Doordat je je goed kunt verplaatsen in de belevingswereld van de leerlingen ontstaat er bovendien een prettige leer- en werksfeer. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid, je denkt in mogelijkheden en oplossingen en bent een teamspeler. 

Jouw werkplek
Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. We zien onze taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. We willen in het belang van de leerling én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin leerlingen zich breed kunnen ontwikkelen en uitgedaagd worden tot actief en zelfstandig leren.
Op de locatie Wethouder Beversstraat wordt vmbo B/K onderwijs verzorgd. De locatie is onderverdeeld in de sectoren Techniek, Zorg en Welzijn en Economie. De profielen die we aanbieden zijn E&O, HBR, BWI, PIE (incl. M&T), MVI en Z&W. 

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan (0,5 - 0,6 fte), die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: De heer Stephan Steunenberg
Functie: Teamleider
Telefoon: 06 - 51 55 67 31

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.