Vacature Intern Begeleider De Reiger Lisserbroek in Lisserbroek

Onderwijs

Over De Reiger

Naam school
Adres
Azollastraat 47, 2165XP Lisserbroek
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. A. Pereboom
Omschrijving
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:
  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Vacature

Functietitel
Intern Begeleider De Reiger Lisserbroek 
Plaatsingsdatum
2-7-2020
Sluitingsdatum
2-9-2020
Met ingang van
01-10-10
Referentienummer
07RH
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
2 dagen
Omschrijving

Per 1 oktober 2020 zijn wij op zoek naar een betrokken intern begeleider die het leuk vindt om ons team te versterken. Het betreft een baan van twee dagen. Eventueel eerder starten is ook mogelijk. 

Over onze school
Community school De Reiger is een warme, eigentijdse school die midden in het prachtige dorp Lisserbroek staat. Op onze school geloven we erin dat ieder kind capaciteiten kan ontwikkelen. Ieder kind ontwikkelt zich in zijn eigen tempo. Wij stimuleren kinderen boven zichzelf uit te stijgen en grenzen te verleggen. Maar bovenal bieden we kinderen een veilige plek waar ze zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen. Waar ze fouten durven maken en ook durven excelleren. Waar hun interesses serieus worden genomen en waar ze veel kunnen spelen en bewegen. Kortom; waar ze elke dag met plezier heengaan.

Kim Weidemann, directeur Community school De Reiger:
‘Op De Reiger durven kinderen uitdagingen aan te gaan en zijn ze niet bang om fouten te maken. We geloven in een ‘growth mindset.’

Wat kun je van ons verwachten?
we zijn een ambitieuze, ondernemende school in een fijn dorp
wij hebben een enthousiast team dat werkt aan een mooi onderwijsaanbod
wij hebben een goede zorgstructuur en kwaliteitszorg;
wij bieden een uitdagende leer- en werkomgeving
deelname aan een professioneel IB netwerk hoort erbij
wij werken goed samen met ouders en andere organisaties in het dorp ten behoeve van de ontwikkeling van onze leerlingen en om ons onderwijsaanbod te versterken

 


 
Videopitch

Eisen

Functie-eisen
Op wie hopen we?
We hopen op een collega:
met een open, onderzoekende en leergierige houding
die ervaring heeft met planmatig en opbrengstgericht werken en het als een uitdaging ziet om de werkdruk binnen de organisatie te verminderen
die ervaring heeft met cyclisch en handelingsgericht werken; groeps- en leerlingbesprekingen leiden en gerichte observaties uitvoeren in groepen
met goede sociale en communicatieve vaardigheden
die leerkrachten kan coachen en ondersteunen
die een goede relatie kan onderhouden met ouders, kinderen en collega's
met gevoel voor humor en die goed kan relativeren
die in het bezit is van een afgeronde IB en/of afgeronde Master SEN

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Jong Leren is werken met hart voor het onderwijs in een inspirerende en lerende organisatie. Als werkgever dagen wij jou uit het beste uit jezelf te halen. We bieden je ruimte en mogelijkheden om je persoonlijke leerdoelen volop te verwezenlijken. Wij vinden samen werken en samen leren erg belangrijk en hebben oog en aandacht voor onze medewerkers. Als werkgever staan we voor ons vak en onze medewerkers en we steunen je waar mogelijk. Het bestuur denkt mee met scholen en met medewerkers. 

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Bij Jong Leren solliciteer je voor een functie op een school. Je eerste aanspreekpunt is daarom de directeur van de school waar je wilt solliciteren. Als je bent aangenomen, kom je in dienst van Jong Leren. Je kunt je sollicitatiebrief en CV mailen voor 10-08-2020 naar de directeur of het sollicitatieformulier op onze website invullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.