Vacature Recruiter in Leiden

Onderwijs

Over mboRijnland

Naam school
Adres
Bargelaan 190, 2333CW Leiden Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
mboRijnland, Recruitment
Omschrijving
Méér dan mbo
Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.
Onze studenten hebben de toekomst.

Rijnlands denken
mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Vacature

Functietitel
Recruiter 
Plaatsingsdatum
30-6-2020
Sluitingsdatum
13-7-2020
Met ingang van
1-8-2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1 FTE
Omschrijving

Ben jij de recruiter, die goede vakmensen van vandaag te werven voor de opleiding van vakmensen van morgen?

Wie zoeken we?
Bij mboRijnland leiden we jonge mensen op tot professionals. Dat kan alleen met behulp van vakbekwame docenten. Het vinden van deze docenten kan soms een flinke opgave zijn.

Daarbij kom jij als recruiter in actie. Van website tot vacatureteksten en van het zelf op zoek gaan naar geschikte kandidaten tot het bedenken en opzetten van aansprekende events.
Soms is er sprake van flinke hectiek en grote haast, bijvoorbeeld bij de planning voor het nieuwe schooljaar, vervangingsverzoeken en het plotselinge vertrek van een collega. Jij maakt voor onze onze teamleiders plannen om op dit soort momenten een efficiƫnte en effectieve wervings- en selectieprocedure te voeren. Bijvoorbeeld door het opzetten en onderhouden van talentpools, relatiemarketing en search van kandidaten.

Verder zorg je er voor dat bestaande recruitment processen en workflows in goede banen worden geleid, doet verbetervoorstellen en zie je er op toe dat de sollicitatiecode wordt nageleefd
Kortom, er is veel te doen! Spreekt dit je aan? Solliciteer dan als recruiter bij mboRijnland!
Meer informatie over deze vacature op onze website

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Meer informatie over deze vacature vind je op onze website!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
10- 11, cao mbo

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Graag ontvangen wij je reactie via onze website

Zijn wij net zo enthousiast, dan nemen we contact met je op voor een verkennend gesprek, die als gevolg van de huidige omstandigheden rondom het Coronavirus gepast zal worden ingevuld.
Informatie hierover wordt t.z.t. gecommuniceerd
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.