Vacature Docent rekenen (0,9 fte) in Helmond

Onderwijs

Over ROC Ter AA

Naam school
Adres
Keizerin Marialaan 2, 5702NR Helmond Brabant
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Dhr. Gert-Jan van Breugel
Omschrijving

ROC Ter AA is een regionaal opleidingencentrum met de hoofdvestiging in Helmond.

ROC Ter AA realiseert beroepsonderwijs, volwassenenonderwijs en algemeen vormend onderwijs.  Daarbij begeleiden wij jongeren en volwassenen naar de toekomst. Dat doen we door samen met hen de passie en het succes te zoeken in vakmanschap en werk, deelname aan de maatschappij en in ‘blijven leren’. 

De kernwaarden die ons met elkaar verbinden en waarin we elkaar herkennen, zijn: persoonlijk, kwaliteit en passie in vakmanschap. Het is onze ambitie om voor studenten en bedrijven in de regio de beste keus te zijn.

Vacature

Functietitel
Docent rekenen (0,9 fte) 
Plaatsingsdatum
30-6-2020
Sluitingsdatum
15-7-2020
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,9
Omschrijving
Voor het Onderwijs & Kinderopvang College en het Zorg & Welzijn zijn wij op zoek naar een tijdelijke docent rekenen. Het betreft de digitale methode Rekenblokken. Het betreft een tijdelijke aanstelling die begint in het nieuwe schooljaar en duurt tot half november 2020.
 
Wat verwachten wij van jou?
Je zet studenten zoveel mogelijk aan tot zelfstandig en samenwerkend leren en maakt daarbij gebruik van diverse activerende werkvormen.
 
 

Eisen

Functie-eisen
Waarmee daag je ons uit?
Betrokken | Enthousiasme | Aanpakker | Sociaal en communicatief sterk
 
  • Een afgeronde lerarenopleiding;
  • Je hebt relevante ervaring binnen het onderwijs; bij voorkeur het mbo;
  • Bij voorkeur ervaring met de doelgroep en begeleiden en coachen van leerlingen;
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Je gaat deel uitmaken van twee colleges die in zijn totaliteit uit zo’n 55 personen bestaan. De functie van Docent is ingedeeld in salarisschaal LB (max. € 4.359,- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%). 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij enthousiast?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je meer informatie over deze vacature? Aarzel dan niet en neem contact op met Agnes Brauers (Teamleider Onderwijs & Kinderopvang College) of Saskia Huijbers (Teamleider Zorg & Welzijn College) via 0492-507900.
 
Direct solliciteren? Wij ontvangen je CV en motivatiebrief  o.v.v. het kenmerk OKC 20-04 ter attentie van Gert-Jan van Breugel, HR Adviseur en nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op! De uiterlijke reactietermijn is 15 juli 2020.
 
Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten  de voorkeur boven externe kandidaten.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.