Vacature Medewerker Student- en Afstudeeradministratie in Dronten

Onderwijs

Over Aeres Hogeschool Dronten

Adres
De Drieslag 4, 8251JZ Dronten Flevoland
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Afdeling recruitment
Niveau
havo
Omschrijving
Aeres Hogeschool

Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dat vinden we belangrijk. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren circa 3.400 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus.


Aeres Hogeschool Dronten

De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein. Wij leggen ons toe op agribusiness in al haar facetten; op agrofood & ondernemen en mens, dier & gezondheid. Er studeren in totaal 2100 (Nederlandse en internationale) studenten die gebruik kunnen maken van onze vele voorzieningen om praktijkervaring op te doen.

De christelijke identiteit van de faculteit in Dronten komt tot uiting in de ‘Economy of Life’. Daarin gaat het om ‘samen leven’ in de ware zin van het woord. Niet ‘hebben en moeten’, maar ‘zijn en mogen’ vormen de kern van het leven. ‘Rentmeesterschap’ is hierbij een begrip. We zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven. We vinden hierover graag iets terug in je motivatiebrief. In sollicitatiegesprekken praten we er graag over door.

Vacature

Functietitel
Medewerker Student- en Afstudeeradministratie 
Plaatsingsdatum
29-6-2020
Sluitingsdatum
13-7-2020
Met ingang van
29-6-2020
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0 FTE
Omschrijving
Je werkt in een klein team dat verantwoordelijk is voor een goede logistieke en administratieve ondersteuning van processen met betrekking tot de studentenadministratie en administratie van afstudeerwerkstukken en/of stages. Zo mogelijk lever je ook een praktische bijdrage aan de ondersteuning van commerciële cursussen. Vanuit jouw rol heb je veel direct contact met studenten en mogelijk ook met (potentiële) cursisten. In breder verband maak je deel uit van de dienst Onderwijs die de afdelingen Studentenzaken, Stage&Afstuderen, Planning&Examinering, Financiën en Mediatheek omvat. In piekperiodes kun je ook ingezet worden op andere taakgebieden binnen de afdeling Studentzaken.

De standplaats is Dronten, maar het is ook mogelijk dat je voor een deel van je aanstelling wordt ingezet op de locatie in Almere.

Onze nieuwe collega:

 • beheert en controleert de studentenadministratie op volledigheid.
 • is mede aanspreekpunt voor studenten die vragen hebben over in het Student Informatie Systeem opgeslagen gegevens.
 • levert een bijdrage aan de organisatorische en administratieve ondersteuning van opleidingen.
 • communiceert met studenten (cursisten) en onderwijsgevende collega's.
 • ondersteunt in voorkomende gevallen de andere medewerkers van de afdeling Studentzaken.

Wie ben jij?

 • Je hebt een relevante, minimaal MBO, opleiding.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het MS Office pakket (Word, Excel).
 • Je maakt je gemakkelijk nieuwe softwarepakketten, zoals een Student Informatie Systeem, eigen.
 • Kennis van Osiris als Student Informatie Systeem is een pré.
 • Je bent proactief en accuraat.
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse en de Engelse taal.
 • Je kunt goed werken in teamverband.
 • Je hebt een dienstverlenende instelling.
 • Je woont in de omgeving van Dronten.

Aeres Hogeschool

Aeres Hogeschool is geworteld in het groene en educatief hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen en toepasbaar maken van kennis. Professioneel ontwikkelen, grenzen verleggen, innovatief ondernemen, contextueel leren en duurzaam handelen; dat vinden we belangrijk. Zo dragen wij bij aan de ontwikkeling van toekomstgerichte, innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn om verantwoorde beslissingen te nemen in een complexe wereld. Binnen de faculteiten in Almere, Dronten en Wageningen studeren circa 3.600 studenten. Iedere faculteit heeft zijn eigen profiel en focus.

Aeres Hogeschool Dronten

De faculteit in Dronten is toonaangevend in het agrarisch domein. Wij leggen ons toe op agribusiness in al haar facetten; op agrofood & ondernemen en mens, dier & gezondheid. Er studeren in totaal 2.350 (Nederlandse en internationale) studenten die gebruik kunnen maken van onze vele voorzieningen om praktijkervaring op te doen.

De christelijke identiteit van de faculteit in Dronten komt tot uiting in de 'Economy of Life'. Daarin gaat het om 'samen leven' in de ware zin van het woord. Niet 'hebben en moeten', maar 'zijn en mogen' vormen de kern van het leven. 'Rentmeesterschap' is voor ons het begrip waarin duurzaamheid en ondernemerschap samenkomen. We zijn benieuwd hoe jij hieraan vorm en inhoud wilt geven. We vinden hierover graag iets terug in je motivatiebrief. In sollicitatiegesprekken praten we er graag over door.

Ons aanbod

 • Het uitdagende van werken bij Aeres Hogeschool is dat je met een team werkt aan de ontwikkeling van professionals in samenwerking met de sector waarvoor wij opleiden. Je krijgt ook volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Aan de functie Medewerker Student- en afstudeeradministratie is een salarisperspectief gekoppeld van schaal 6 van de cao hbo (minimaal € 1.893,99 en maximaal € 2.717,13 bruto per maand bij een fulltime aanstelling).
 • We werken met een normjaartaak van 1659 uren (fulltime dienstverband).
 • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. We bieden een vaste dertiende maand, 8% vakantiegeld en een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Bij alle vacatures wordt eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangegaan bij Stichting Aeres Groep.

Interesse?

 • Heb je vragen? Neem dan contact op met de heer Wim Pakkert, Manager dienst Onderwijs, telefonisch 088-0205888
 • Enthousiast geworden? Reageer dan snel en stuur CV en motivatie via onze website.
 • Doe dit vóór maandag 13 juli aanstaande.
 • De gesprekken vinden plaats op donderdag 16 juli aanstaande in de middag.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Minimaal aantal jaren werkervaring
0

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 6
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.