Vacature docent Nederlands in Den Haag

Onderwijs

Over Piramide College

Naam school
Adres
Steenwijklaan 30, 2541RL Den Haag Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet speciaal onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Loes Aarts
Niveau
pro, vmbo, havo
Omschrijving
De Piramide is een school voor leerlingen met een lichamelijke beperking en/of langdurige ziekte. De Piramide werkt in een multidisciplinair team met o.a. docenten, onderwijsassistenten en therapeuten met als doel dat deze leerlingen een volwaardige plaats in de maatschappij verwerven.
Het Piramide College is de vso afdeling en heeft een uitstroomprofiel arbeid en een uitstroomprofiel vervolgonderwijs (vmbo t/m havo). Op het Piramide College zitten ca. 95 leerlingen. De groepen zijn heterogeen samengesteld binnen twee uitstroomprofielen.
De leerlingen in het uitstroomprofiel vervolgonderwijs behalen een vmbo of havo diploma. Voor het vmbo bbl en kbl werken wij in symbiose met het Zuidwest College voor de profielen zorg&welzijn en dienstverlening&producten. De leerlingen in de richting vmbo tl en havo doen staatsexamen.
De leerlingen in het uitstroomprofiel arbeid worden opgeleid voor een plek op de arbeidsmarkt of de Entree opleiding van het mbo.
Het Piramide College is gehuisvest in een modern gebouw met goed geoutilleerde praktijklokalen en theorielokalen.

Vacature

Functietitel
docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
26-6-2020
Sluitingsdatum
26-7-2020
Met ingang van
31-08-2020
Referentienummer
PirNe
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,3000 FTE
Omschrijving
Ben jij docent Nederlands en vind je het een uitdaging om aan de onderbouw van een school voor voortgezet speciaal onderwijs inspirerende lessen Nederlands te geven, dan hebben wij een baan voor jou. De lessen worden gegeven aan een eerste en tweede klas. Beide groepen zijn ca. 15 leerlingen groot.
Kenmerk van onze school is dat de leerlingen extra hulp en ondersteuning bij het leren nodig hebben vanwege een lichamelijke beperking en/of langdurige ziekte. Wij zetten hierbij in op de talenten en mogelijkheden van de leerlingen en werken veel samen met elkaar en met onze samenwerkingspartners. Samenwerken, communiceren, differentieren en uitgaan van mogelijkheden is de kern van ons onderwijs aan onze speciale doelgroep.
Er is uitzicht op een vast dienstverband en uitbreiding van de functie ligt in de lijn der verwachting. 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Je hebt een 2e graads bevoegdheid voor het vak Nederlands of  bent in de afrondende fase van het behalen van je bevoegdheid.
Je hebt ervaring met lesgeven op het vmbo en affiniteit met de vmbo leerling.
Je geeft inspirerende en motiverende lessen met gebruik van digitale middelen.
Je denkt in oplossingen.
Je vindt het prettig om samen te werken en denkt vakoverstijgend.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L11 (CAO PO)

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je interesse in deze vacature, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Loes Aarts, locatiedirecteur van het Piramide College. Email l.aarts@hmsdepiramide.nl. Mobiel 0653769574.
We willen de sollicitatieprocedure voor de zomervakantie (uiterlijk 17 juli 2020) afronden. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.