Vacature docent NASK in Rotterdam

Onderwijs

Over Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Adres
Postbus 8833, 3009AV Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Afd. Werving
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo
Omschrijving
Thorbecke Voortgezet Onderwijs is een openbare scholengemeenschap met vier locaties. Onze Rotterdamse locaties zijn Thorbecke Prinsenlaan (havo vwo), Thorbecke Merkelbachstraat (mavo) en Thorbecke Alexanderlaan (vmbo b/k met en zonder LWOO). De vierde locatie is Thorbecke Nieuwerkerk ad IJssel (mavo en onderbouw havo vwo).
In totaal zitten er 1550 leerlingen op onze school.

Thorbecke VO is een Topsporttalentschool. Dat betekent dat topsporttalenten hun topsportcarrière goed kunnen combineren met hun schoolopleiding. Veel van deze sporters volgen onderwijs op afstand of op de Feyenoord Academie. Ook leerlingen met een Dans- en muziek status volgen lessen bij ons op school. Onze scholen zijn een vooropleiding voor Lucia Marthas.

Ook andere leerlingen krijgen op Thorbecke de kans om aandacht te besteden aan hun sport- en dans talenten in de ‘profielen’. Zo zijn er Highschools voor voetbal, basketbal, handbal, dans en boksen. Deze profielen zijn er voor alle leerlingen en elk onderwijsniveau. Binnen Thorbecke zijn ‘plek-, plaats- en tijdsonafhankelijk leren’ belangrijke begrippen.

 
Bijzonderheden
Meer informatie op de website: www.tvo-rotterdam.nl

Vacature

Functietitel
docent NASK 
Plaatsingsdatum
24-6-2020
Sluitingsdatum
18-7-2020
FTE
0,55
Omschrijving
Vanwege groei van onze locaties zijn we voor de locatie Merkelbachstraat op zoek naar een docent NASK, bij voorkeur met ervaring in de bovenbouw van het vmbo-tl.

Het betreft een functie met uitzicht op een vaste baan voor 0,55FTE.

We zijn op zoek naar professionals die voorbeeldgedrag laat zien, affiniteit hebben met onze sportieve leerlingen en zelf ook affiniteit hebben met sport of dans.

Wat bieden we je? Een leuke en dynamische school waarin je al je talenten als docent kunt ontwikkelen. Op alle locaties staat een gedreven team dat zich dagelijks met veel plezier inzet voor de ontwikkeling van onderwijs.

We zorgen voor een goed inwerkprogramma, werken bij Thorbecke betekent dat je door een andere collega die onze organisatie goed kent wordt begeleid. We vinden het belangrijk dat je je al snel thuis voelt.

Nadere informatie en solliciteren:

Tijdens de sollicitatieprocedure voeren we graag kennismakingsgesprekken met kandidaten die geïnteresseerd zijn in de vacature. Schroom niet om contact met ons op te nemen, dan maken we snel een afspraak

Meer informatie op de website: www.tvo-rotterdam.nl

Contactpersoon: Bas Boogerds, recruiter namens TVO en bereikbaar op 0622451145
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.