Vacature Het Landje - Leerkracht onderbouw in Rotterdam

Onderwijs

Over Het Landje 

Naam school
Adres
Schiedamsesingel 180, 3012BA Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Afdeling Werving
Omschrijving
In totaal heeft BOOR zo'n 75 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Vacature

Functietitel
Het Landje - Leerkracht onderbouw 
Plaatsingsdatum
9-6-2020
Sluitingsdatum
1-8-2020
FTE
0,4 - 0,6 wtf
Omschrijving
Ons verhaal

Een kunstzinnige wereldschool in het hart van Rotterdam.
‘Logica brengt je van a naar b, verbeelding brengt je overal’

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het: (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam e.o. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder Basisschool Het Landje. Het Landje is een kunstzinnige basisschool midden in het historisch centrum van Rotterdam. We zijn een grote school: rond de 700 leerlingen en 35 leerkrachten zijn dagelijks samen op het Landje. Warmte, veiligheid, diversiteit en een prettige sfeer kenmerken onze school.

Een kunstzinnige wereldschool in het hart van Rotterdam.
‘Logica brengt je van a naar b, verbeelding brengt je overal’

Kom jij op Het Landje werken?

Werken op het Landje is leuk! We hebben een enthousiast en creatief team dat voor elkaar klaar staat en hebben onderwijsassistenten in elke bouw, waardoor je als leerkracht ondersteund wordt.
Je ziet ons kunstzinnig karakter terug in ons onderwijs en we werken samen met kunstinstellingen in de buurt. Beeldende vorming en muziek worden gegeven door vakdocenten, en vormen samen met filosofie de pijlers van ons kunstzinnig aanbod. We werken met EDI en bieden de zaakvakken geïntegreerd aan via Blink.
Check onze missie en visie in woord en beeld op www.landje.nl De animatie is gemaakt door leerkrachten van Het Landje.

Ben jij een enthousiaste leerkracht die:
  • Zich thuis voelt in ons profiel
  • Breed inzetbaar is
  • Onze kunstzinnige visie onderschrijft
  • Communicatief sterk is in een groot en divers team
  • Creatief is in denken en doen en leuke ideeën meebrengt

Hoe ziet jouw sollicitatieproces eruit?

Voor verdere informatie of inhoudelijke vragen, kun je terecht bij de directie van de school,Michelle Struick.
Michelle is bereikbaar per mail op m.struick@landje.nl tel 010-4149294.

Wil je direct solliciteren, stuur dan jouw CV en motivatie zo snel mogelijk naar sollicitatie@stichtingboor.nl

Nadere informatie en solliciteren:

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.