Vacature Docent scheikunde 1e graads in Den Haag

Onderwijs

Over Chr. College de Populier

Adres
Populierstraat 109 , 2565MK Den Haag Zuid-Holland
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Dhr. R. van Oevelen
Omschrijving
De Populier is een relatief kleine school voor mavo-, havo- en vwo-onderwijs. Voor ouders zijn wij aantrekkelijk door onze kwaliteit en de wijze waarop wij met leerlingen omgaan. Het aantal aanmeldingen stabiliseert en de verwachting is dat we de komende jaren zo'n 1300 leerlingen zullen opleiden. In januari 2018 is de nieuwe vestiging voor de mavo in gebruik genomen. Wij hebben dan ook twee vestigingen, het lyceum met ongeveer 900 leerlingen en de mavo met ongeveer 400 leerlingen. Voor ons zijn kleine overzichtelijke gebouwen belangrijk. Zien en gezien worden is voor ons de kern van het onderwijs.
Wij profileren ons met stromenonderwijs. Naast de gewone vakken kiezen de leerlingen in de onderbouw een van de vier stromen, basis, cultuur, science of sport.

Vacature

Functietitel
Docent scheikunde 1e graads 
Plaatsingsdatum
22-5-2020
Sluitingsdatum
3-6-2020
Met ingang van
1 augustus 2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca 0,8
Aantal uren
ca 23 lessen
Omschrijving
We zijn op zoek naar een eerstegraads docent scheikunde die deel wil uitmaken van ons enthousiaste b├Ętateam. Ook studerenden voor de bevoegdheid worden van harte uitgenodigd te reageren alsmede docenten die slechts een deel van de uren op zich zouden willen nemen.
Het betreft de vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat en zal in ieder geval tot de kerstvakantie duren. In overleg kunnen er nog twee weken bijkomen na deze vakantie. Daarna blijven er vermoedelijk nog ca 5 lessen over tot de zomervakantie van 2021.
De lessen zullen worden gegeven in ons lyceum aan de Populierstraat in 3e t/m 5e klassen havo en vwo.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of Leraar in opleiding

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Afhankelijk van opleiding en ervaring
Arbeidsvoorwaarden
Conform de cao VO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
U kunt uw sollicitatiebrief met curriculum vitae t/m woensdag 3 juni via Meesterbaan sturen aan de rector van de school, de heer R. van Oevelen. In de week van 8 juni zullen sollicitatiegesprekken gepland worden.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.