Vacature Jij + vmbo'er = top in wiskunde in Hilversum

Onderwijs

Over Hilfertsheem College

Naam school
Adres
Lieven de Keylaan 58, 1222LH Hilversum Noord-Holland
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. M.T. Meereboer
Niveau
lwoo, vmbo
Omschrijving
Het Hilfertsheem College is een school voor vmbo (basis t/m tl) met een open christelijke identiteit. Aandacht, ruimte om jezelf te zijn, duidelijkheid en uitdaging staan voorop. Medewerkers hebben hart voor de leerlingen en willen naast het behalen van goede resultaten de talenten van de leerlingen tot ontwikkeling brengen. De school heeft de ambitie om leerlingen goed voor te bereiden op de vervolgopleiding mbo of de havo. 
 
Differentiatie in de klas en coachen op kracht vinden we belangrijk. Wij werken met onze leerlingen aan burgerschapsvorming, respect en een tolerante houding. We hebben een verantwoordelijkheid voor elkaar en de omgeving. Het team geeft veel persoonlijke aandacht en begeleiding. We hebben sinds maart 2016 een prachtig eigentijds gebouw. Nieuwe collega’s worden bij ons begeleid ongeacht hun ervaring. Nieuwkomers ervaren de school als een ‘warm bad’ door de verwelkomende en ondersteunende houding van het team.
 
Wij verwachten van de kandidaat dat hij/zij een bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van dit vak. Leerlingen leren hier werken in een combinatie van theorie en praktijk. Ervaring met basis en kaderleerlingen strekt tot aanbeveling.
 

Vacature

Functietitel
Jij + vmbo'er = top in wiskunde 
Plaatsingsdatum
22-5-2020
Sluitingsdatum
7-6-2020
Met ingang van
1-8-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,7
Omschrijving
Jij + onze leerlingen = top in wiskunde! 
 
Afrekenen in een winkel, een hoek van 45 graden verstek zagen, hoeveel eieren gaan er in een omelet voor 2 personen, enz. Wiskunde is een onmisbare basis voor iedereen. Ben jij zo’n leraar die het geweldig vindt om vmbo’ers rekenen en wiskunde te leren? Die met praktische voorbeelden, aantrekkelijke oefeningen, aandacht en ambitie bereikt dat ze goede resultaten gaan behalen? Dan ben je van harte welkom als onze nieuwe docent rekenen en wiskunde voor de onderbouw. 
 
We bieden je een baan van 0,6-0,7 fte aan in een goed lopende brede beroepsgerichte vmbo/mavo-school in Hilversum. Aan het Hilfertsheem College geven we veel individuele aandacht aan onze leerlingen. Differentiatie in de klas en coachen op kracht vinden we belangrijk. Je gaat deel uitmaken van een vakgroep met nog 6 andere collega's. Zij zullen samen met de docentcoaches en de mentoren je snel wegwijs maken in onze school. Wij geloven in een goede begeleiding om tot een sterk team te komen.

Wij verwachten van jou dat je een bijdrage levert aan de ontwikkeling van je eigen vakgebied en daarnaast ook de verbinding legt met collega’s van andere vakgebieden. Je bent praktisch en kan jouw vakgebied op een toegankelijke manier vertalen naar de dagelijkse belevingswereld en de beroepsrichtingen van onze leerlingen. 

Heb je interesse? Upload dan je cv en motivatie via de knop Solliciteren. Uitsluitend kandidaten die zich langs deze weg aanmelden worden in de procedure opgenomen. 

Heb je eerst vragen? Je kunt ze stellen aan Marie-Trees Meereboer, adjunct-directeur, via m.meereboer@hilfertsheem.nl. 
 
 
What do you want to do ?
New mail

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Je bent tweedegraads bevoegd docent Wiskunde of aan het einde van je opleiding. 
Het is fijn als je al eerder hebt lesgegeven aan vmbo-leerlingen en ervaring hebt met digitale leermiddelen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
afhankelijk van je ervaring
Arbeidsvoorwaarden
conform CAO-VO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je interesse? Laat ons dan weten wat je kunt bieden en wat voor jou belangrijk is in je werk. Upload  je cv en motivatie via de knop Solliciteren. Uitsluitend kandidaten die zich langs deze weg aanmelden worden in de procedure opgenomen. 

Heb je eerst vragen? Je kunt ze stellen aan Marie-Trees Meereboer, adjunct-directeur, via m.meereboer@hilfertsheem.nl. 

Als er voldoende aansluiting is, gaan we graag snel met je in gesprek. Het geven van een proefles is een onderdeel van de selectieprocedure. 

 
 
What do you want to do ?
New mail
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.