Vacature Medewerker Accounting & Reporting in Rotterdam

Onderwijs

Over CVO Rotterdam

Naam school
Adres
nvt, 3011AN Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Milou de Haas
Omschrijving

Vacature

Functietitel
Medewerker Accounting & Reporting 
Plaatsingsdatum
19-5-2020
Sluitingsdatum
8-6-2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Wie zijn wij?
De Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omstreken (CVO) verzorgt voortgezet onderwijs in de Rotterdamse Regio. Er werken in totaal ongeveer 2400 medewerkers voor ruim 40 scholen met in totaal ongeveer 21.000 leerlingen.
 
Op het Henegouwerplein in Rotterdam is de centrale organisatie van CVO gevestigd.  Deze bestaat uit een Raad van Bestuur en een kleine Beleidsstaf. Ook de recent gevormde Shared Service Organisatie (HR, ICT, Financiën, Huisvesting en Facilitair, Juridische Zaken en Inkoop) is op het Henegouwerplein gehuisvest.
 
De Shared Service Organisatie (SSO) is een no-nonsense organisatie met een informele en professionele cultuur, die het woord ‘dienstverlening’ heel letterlijk neemt en altijd zoekt naar de beste oplossing. De SSO is in opbouw en draagt zorg voor de continuïteit en efficiëntie van de dienstverlening, is met kennis en kunde altijd actueel en ont zorgt de scholen. We werken samen, zijn aanspreekbaar op ons handelen, delen kennis en leren van elkaar en zijn transparant en integer. De mens staat bij de SSO centraal, dat geldt zowel voor de scholen als voor haar medewerkers. 
 
Wat ga je doen?
Als medewerker accounting & reporting ben jij medeverantwoordelijk voor de verwerking en controle van financiële informatie. Je verricht diverse (controlerende) werkzaamheden op het gebied van dagboeken, inkoopboek, verkoopboek en bankboek. Je bent in staat zelfstandig onderdelen van de financiële maandafsluiting uit te voeren. Je stelt management rapportages samen, periodiek en ook incidenteel. Ook ondersteun je bij de jaarafsluiting en de jaarrekeningcontrole door de externe accountant, en stelt daarvoor een balansdossier samen. Daarnaast ben je gedreven in het verbeteren van processen en kun je adequaat reageren op ontwikkelingen. Jij kan daarbij mensen overtuigen, en weet het nut van de verbeteringen goed te verwoorden.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
  • Je functioneert op HBO werk- en denkniveau. Je hebt een relevante opleiding (minimaal HBO) en minimaal 4 jaar ervaring op een soortgelijke functie;
  • Je hebt affiniteit met automatisering en aantoonbare ervaring met MS Office (met name Excel) en Exact Financials;
  • Ervaring met Sumatra of Qlik Sense of/en ervaring in een financiële functie binnen het onderwijs is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 8 VO
Arbeidsvoorwaarden
Een werkplek waarin veel moet worden opgezet of uitgebouwd en gepionierd mag worden. Een plek waar je veel ervaring en kennis over je vak en het onderwijs kunt opdoen en verbreden. Je komt te werken in een pittige, maar collegiaal respectvolle omgeving die zich kenmerkt door een informele en prettig gedreven werksfeer waar je nieuwe ideeën kunt inbrengen.
 
Deze functie wordt beloond volgens schaal 8 of 9 (min € 2294,- tot max € 3916,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) afhankelijk van kennis en ervaring. De cao VO kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een eindejaarsuitkering van 8%, een opleidingsbudget en een budget voor levensfasebewust personeelsbeleid. Je werkt 1.659 uren per jaar bij een fulltime dienstverband. De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij de nieuwe Manager Financiën bij de SSO van CVO? Je kunt solliciteren door je CV met een korte motivatie zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval voor 8 juni te sturen via de sollicitatiebutton onder vermelding van vacature SSO FA 8/9-med. acc.&rep.-002.
 
Hoe gaat het verder?
Je krijgt een bevestiging van ontvangst van je sollicitatie en eventueel zo snel mogelijk een uitnodiging voor een tweetal gesprekken.
 
Meer weten?
Neem dan contact op met Jan Strengers , Manager Financiën, via telefoonnummer: 06 21 523 323
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.