Vacature Docent Engels in Kralendijk, Bonaire, CN

Onderwijs

Over Scholengemeenschap Bonaire

Adres
Kaya Frater Odulfinus z/n, 1234CN Kralendijk, Bonaire, CN
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Jurrian Burgers
Omschrijving

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Plaatsingsdatum
18-5-2020
Sluitingsdatum
18-6-2020
Met ingang van
1-8-2020
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
2 fte
Aantal uren
28
Omschrijving
Wat ga je doen?
Je verzorgt interessante en uitdagende lessen Engels. Je motiveert, inspireert en stimuleert leerlingen tot het leren leren, speelt in op de leefwereld van leerlingen en begeleidt leerlingen met leer- en gedragsvraagstukken. Je initieert, in overleg met jouw team, structurele contacten die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen.
Je bevordert de sociale en persoonlijke ontwikkeling, creëert samen met jouw collegae een veilig leer- en leefklimaat. Je levert uiteraard een positieve bijdrage aan jouw team en onderwijsontwikkeling en coacht collegae om samen de teamdoelen te bereiken.
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Wat vragen wij van je?
Je beschikt over minimaal een tweedegraads lesbevoegdheid Engels. Je hebt alles organisatorisch goed geregeld en uiteraard ben je pedagogisch en didactisch sterk waardoor je ook goed kunt differentiëren. Je kunt goed samenwerken en overlegt op professionele wijze met de vakgroep over o.a. de lesinhoud.  Je kunt voor de leerlingen een duidelijke structuur aanbrengen. Je hebt een proactieve, innovatieve en lerende houding. Je bent stressbestendig, enthousiast en flexibel. Je integreert jouw 21 st century skills in de lessen. Bij voorkeur heb je minimaal drie jaren leservaring als 2de graads docent Engels met ervaring in het geven van lessen aan de examenklassen.
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Je komt te werken in een team dat nauw samenwerkt en gekenmerkt wordt door een grote betrokkenheid bij de leerlingen. Als docent word je gewaardeerd om jouw proactieve houding en jouw initiatieven. Het betreft een veelzijdige baan met uitdagingen in een informele sfeer. We bieden een salaris dat past bij de functie en taken (schaal LB met een max. van 3927 USD bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden, zoals  een eindejaarsuitkering. We starten met een jaarcontract. Een vaste aanstelling kan op termijn tot de mogelijkheden behoren.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Is jouw interesse gewekt?
Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatiebrief vergezeld van een  Curriculum Vitae en (gescande) kopieën van diploma’s uiterlijk 29 mei 2020. Door op de beneden vermelde link te drukken  (of te kopiëren in uw internet adresbalk) wordt u doorverwezen naar onze Sollicitanten Self Service met verdere instructies om te solliciteren.
https://werkenbij.sgbonaire.info
Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Jurrian Burgers, Hoofd HRM. Tel +599-715 7710 of: jurrian.burgers@sgbonaire.com.
Let wel: de sollicitatiebrieven, CV’s en kopieën van diploma’s dient u bij de bovenstaande link https://werkenbij.sgbonaire.info  in te dienen (en niet aan de unit-directeur te richten).
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.