Vacature Docent Muziek 2e graad in Groningen

Onderwijs

Over Kamerlingh Onnes

Naam school
Adres
Eikenlaan 286, 9741EW Groningen Groningen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Riena Brink
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Omschrijving

Kamerlingh Onnes
Wij zijn een ondernemende en onderzoekende school op VMBO-tl, HAVO- of VWO-niveau. Op alle niveaus krijgen leerlingen een uitdagend programma, dat hen uitstekend voorbereidt op MBO, HBO of de universiteit. Binnen onze school willen we onze leerlingen zo goed mogelijk laten leren, op een manier die bij hen past. Hierbij luisteren we naar elkaar en dagen we de leerlingen tegelijkertijd uit om actief mee te doen en ondernemend te zijn. Die mogelijkheden bieden we aan via leerlingbedrijven en sportieve en creatieve activiteiten. Op het Kamerlingh Onnes kunnen de leerlingen zichzelf zijn en in een veilige en open omgeving opgroeien tot zelfstandige jonge mensen.


Organisatie
Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij ons worden leerlingen gezien en krijgen zij ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Wij geven hen de basis voor de toekomst en doen dit met elkaar. Samen zijn we ‘Sterk in leren!’

Vanuit de kernwaarden lef, focus en vertrouwen geven wij vorm aan de inhoud van het onderwijs.
Waarbij je als medewerker durft te kiezen voor kwaliteit en eigenaarschap. Dat je hierbij oog hebt voor je eigen ontwikkeling, stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan trainingen en opleidingsmogelijkheden.

Vacature

Functietitel
Docent Muziek 2e graad 
Plaatsingsdatum
18-5-2020
Sluitingsdatum
31-5-2020
Met ingang van
Met ingang van het nieuwe schooljaar
Referentienummer
20.091
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,45
Omschrijving

Organisatie
Kies je voor Openbaar Onderwijs Groningen, dan kies je voor de leerling. Bij ons draait het om het creëren van meerwaarde voor elke leerling en uiteindelijk voor de maatschappij. Dat maakt het werken in het onderwijs ook zo betekenisvol. Jij speelt een belangrijke rol in de mate waarin we slagen om onze missie te behalen.

Vanuit de kernwaarden verbinden, vertrouwen en vernieuwen geven wij – ieder vanuit zijn eigen rol – inhoud aan ons werk en een bijdrage aan het onderwijs. Oog voor eigen ontwikkeling stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan  trainingen en opleidingsmogelijkheden.

School
       Het Kamerlingh Onnes is een ondernemende school voor leerlingen met  VMBO-tl, HAVO- of VWO(+)-advies.  De school telt ongeveer 1200 leerlingen.
Op alle niveaus krijgen leerlingen een uitdagend programma, dat hen uitstekend voorbereidt op MBO, HBO of de universiteit. Onze leerlingen krijgen alle kansen om een ondernemende en onderzoekende houding, inclusief ondernemerschap, verder te ontwikkelen (bijvoorbeeld via een goed uitgewerkt mentorprogramma, diverse leerling-bedrijven en veel sportieve en creatieve activiteiten). We bieden uitdagend onderwijs van goede kwaliteit.
Op het Kamerlingh Onnes is iedereen welkom ongeacht levensbeschouwing of achtergrond. Het is een moderne, kleurrijke en veelzijdige school gericht op de toekomst. Onze leerlingen geven aan dat ze zichzelf kunnen zijn. We staan bekend om de bijzonder plezierige sfeer op school.

Functie
Met ingang van het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een energieke en enthousiaste docent voor het vak muziek. De docent muziek maakt deel uit van de sectie kunst en werkt daarin met hen samen, en is onderdeel van een onderwijsteam waarin hij/zij ook een (duo-)mentoraat vervult.
De vacature omvat lesuren aan de onderbouw en de begeleiding van de schoolband en het schoolkoor.
Het betreft een vacature op reguliere uren. De exacte omvang van de vacature is afhankelijk van de inzetbaarheid van de kandidaat en de beschikbare formatieruimte.
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wij zoeken een collega die:
  • beschikt over een onderwijsbevoegdheid VO voor het vak muziek;
  • beschikt over een breed palet aan didactische vaardigheden;
  • beschikt over goede en brede vakinhoudelijke kennis;
  • maatwerk kan leveren binnen het vak;
  • zelfstandig en in teamverband kan werken;
  • stressbestendig en flexibel is;
  • innovatief en enthousiasmerend is.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal LB van de geldende CAO VO.
Arbeidsvoorwaarden
Salaris
Deze functie is gewaardeerd op schaal LB van de geldende CAO VO. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal € 4.301,12 bij een volledige aanstelling.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij de collega die wij zoeken?
Dan maken we graag kennis met je! We zien je reactie tegemoet via het sollicitatieformulier, deze is te vinden op de website van Openbaar Onderwijs Groningen. In het formulier kan je aangeven naar welke vacature je solliciteert.
 
Informatie
Informatie over de school vind je op de website van de school.
Meer informatie over deze functie is in te winnen bij dhr. E. Keun (teamleider).

De sollicitatiegesprekken zijn gepland in de week van 8 juni 2020 en vinden plaats op de school.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.