Vacature Docent tekenen HLZ in Amsterdam

Onderwijs

Over Hervormd Lyceum Zuid

Naam school
Adres
Brahmsstraat 7, 1077HE Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. A. Raap
Niveau
havo, vwo
Omschrijving
In het onderwijs aan Hervormd Lyceum Zuid zetten we ons ervoor in dat onze leerlingen het diploma bereiken dat aansluit bij hun wensen en mogelijkheden. We besteden veel aandacht aan studiebegeleiding en het ontwikkelen van studievaardigheden. Hierdoor versterken we de basis tot succes. Onze onderwijsvisie gaat uit van het volgende: HLZ biedt een veilige leeromgeving, waarbinnen ieder kind de gelegenheid heeft kennis op zijn niveau te verwerven en zijn talenten verder te ontdekken. In onze aandacht en zorg voor de leerlingen manifesteren zich de bijzondere grondslag van onze school en de pedagogische opdracht: de school als kleinschalige waardengemeenschap, die we met elkaar en voor elkaar vormen en inhoud geven.

Vacature

Functietitel
Docent tekenen HLZ 
Plaatsingsdatum
12-5-2020
Sluitingsdatum
31-5-2020
Met ingang van
1-8-2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
Het HLZ is een school in beweging en daarom zoeken wij docenten die bij willen dragen aan een professionele cultuur waarin samenwerken, openheid en vertrouwen centraal staat. Je vindt het belangrijk en vooral ook leuk om bij te dragen aan een omgeving die digitaliseert, je onderzoekt graag hoe je leerlingen kunt motiveren, je implementeert en deelt werkvormen die opbrengst geven binnen en buiten je sectie en je staat open voor het leveren van maatwerk in het belang van de leerling.
De sectie Tekenen bestaat uit een betrokken team van enthousiaste docenten. Wij zoeken een collega die past binnen dit team, maar vooral ook bij het profiel van het HLZ.
Het betreft een baan van 0,8-1,0 fte tekenen in de bovenbouw en in de onderbouw. We verwachten van docenten op het HLZ dat zij mentor willen en kunnen zijn. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
Inschaling:                        LB/LC op basis van huidige inschaling en ervaring.
Meer informatie:               Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met mevrouw Veelenturf (veea@hlz.nl)
 
Uw sollicitatie:                   U kunt uw sollicitatie richten aan mw. A. Raap (raap@hlz.nl )
 
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.