Vacature Docent Engels in Ermelo

Onderwijs

Over Chr. College Groevenbeek

Adres
Paul Krugerweg 44-50, 3851ZJ Ermelo
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Anta van den Noort
Niveau
lwoo, vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Christelijk College Groevenbeek is een brede school met alle leerroutes: van vmbo basis met leerwegondersteuning tot en met tweetalig vwo. Groevenbeek heeft twee locaties, in Ermelo en Putten.
De locatie Ermelo bestaat uit twee gebouwen die aan elkaar vastzitten: een gebouw voor de leerlingen van tvwo/atheneum/havo (1450 leerlingen) en een gebouw voor de leerlingen van het vmbo (1050 leerlingen). In beide afdelingen werken ongeveer 130 medewerkers. De locatie Putten is een kleinschalige vmbo-school en telt 550 leerlingen en 55 medewerkers.
Mede door de rustige omgeving van de locaties en de verdeling in overzichtelijke afdelingen biedt de school een veilig en sfeervol leefklimaat.
Groevenbeek is een open christelijke school met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Ons doel is de vorming van evenwichtige mensen met durf en vertrouwen, die maatschappelijk betrokken zijn en zich gedragen als verantwoordelijke wereldburgers.
Onze kernwaarden zijn: veelzijdig – vriendelijk – vertrouwen.
  • Groevenbeek is veelzijdig: een breed onderwijsaanbod, veel keuzemogelijkheden, bruisend van activiteiten, oog voor de vele talenten van onze leerlingen, brede vorming.
  • Groevenbeek heeft een vriendelijke en tegelijk duidelijke pedagogische sfeer en staat voor persoonlijke aandacht en ondersteuning, goede samenwerking en een prettige werksfeer.
  • Groevenbeek staat voor vertrouwen in de mogelijkheden van onze leerlingen, de samenwerking met de ouders en de deskundigheid en betrokkenheid van onze medewerkers, met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Leren doen we samen:
De slogan van de school is: leren doen we samen. Dit betekent dat we het belangrijk vinden dat leerlingen en  docenten goed samenwerken. We bedoelen met de slogan ook dat we goede contacten en samenwerking tussen de school en de ouders heel belangrijk vinden.
Bijzonderheden

Wij verwachten van onze medewerkers dat zij meehelpen om de christelijke identiteit van de school gestalte te geven en dat zij zich gedragen overeenkomstig onze kernwaarden.
Wij zoeken medewerkers die bij voorkeur betrokken zijn bij een kerk of christelijke geloofsgemeenschap. Medewerkers dienen in elk geval een persoonlijke binding met het christelijk geloof te hebben. Voor nieuwe docenten is een voorwaarde, dat zij in oprechtheid en persoonlijke betrokkenheid een dagopening kunnen doen.

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Plaatsingsdatum
12-5-2020
Sluitingsdatum
30-5-2020
Met ingang van
01-08-2020
Referentienummer
173-VE-En
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7000 - 1,0000
Aantal uren
18 - 25
Omschrijving
Wij zijn voor onzer vmbo-locatie in Ermelo op zoek naar een docent voor het vak Engels. De docent is breed inzetbaar voor alle leerjaren.

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Wij vragen een afgeronde lerarenopleiding voor het vak Engels of studerend hiervoor.
Studenten die in het laatste jaar van hun studie zitten worden uitgenodigd ook te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
De CAO-Voortgezet Onderwijs is van toepassing. 
Wij besteden veel aandacht aan het coachen van nieuwe docenten.

Afhankelijk van aantoonbare ervaring is een inschaling in schaal LC bespreekbaar.
Beginnende docenten of zij die nog niet zolang ervaring hebben, beginnen altijd in schaal LB.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Een commissie bestaande uit de afdelingsdirecteur, een teamleider en een docent uit de vakgroep maken de eerste selectie en voeren de sollicitatiegesprekken. 
Na de eerste gespreksronde volgt een proefles voor 1 of 2 kandidaten, voor zover dat gezien de coronacrisis mogelijk is. 
Zodra een kandidaat benoemd is krijgen alle overige kandidaten bericht, voor zover dat niet al eerder is gebeurd. 
We verwachten dat de selectie- en benoemingsprocedure in de maand juni kan worden afgerond. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.