Vacature Docent wiskunde, eerstegraads in Emmen

Onderwijs

Over Carmelcollege Emmen

Naam school
Adres
Wendeling 59, 7824TB Emmen Drenthe
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Carmelcollege Emmen vind je op: www.carmelemmen.nl.

Carmelcollege Emmen is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde, eerstegraads 
Plaatsingsdatum
11-5-2020
Sluitingsdatum
12-6-2020
Met ingang van
17-08-2020
Referentienummer
3822
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,6
Omschrijving
Ben jij een eerstegraads docent wiskunde en ben je in het nieuwe schooljaar beschikbaar voor een baan in Emmen? Past lesgeven in de onder- en bovenbouw van havo/atheneum goed bij jou? Reageer dan op deze vacature.

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen wiskunde aan leerlingen in de onder- en bovenbouw van havo en atheneum.

Jouw profiel
Je beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak wiskunde. 

Jouw werkplek
Carmelcollege Emmen is een brede scholengemeenschap met opleidingen vmbo-beroepsgericht, mavo, havo en atheneum. Daarnaast kent de school tweetalig onderwijs (tto) voor havo- en vwo-leerlingen, faciliteiten voor topsportleerlingen (LOOT) en sportklassen voor leerlingen van het eerste, tweede en derde leerjaar. Dit schooljaar hebben wij ruim 1.600 leerlingen (verdeeld over twee gebouwen) en circa 180 mensen in dienst. Differentiatie is een van onze speerpunten. Ons gebouw is hierop aangepast.
Carmelcollege Emmen is een aantrekkelijke school waar een prettige en collegiale sfeer heerst. De laatste jaren heeft de school een behoorlijke kwaliteitsslag gemaakt. Nieuwe docenten kunnen rekenen op een goede begeleiding. Bovendien is er voldoende ruimte voor nieuwe idee├źn.

Ons aanbod
Het betreft een baan van 0,6 fte, tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 5.012 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC) of 5.699 euro bruto per maand (schaal LD). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Carmelcollege Emmen maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij mevrouw Verheijen-Groenhof, teamleider havo/atheneum, via telefoonnummer 06 - 48 78 28 39 of via e.verheijen-groenhof@carmelemmen.nl.

(Let op: dit e-mailadres is alleen voor het stellen van vragen, solliciteren doe je via de button 'solliciteer'. Sollicitaties die via dit mailadres binnen komen worden niet in behandeling genomen.)

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. (Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC of LD
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LC of LD, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.