Vacature Docent tekenen en ckv in Amsterdam

Onderwijs

Over De Apollo

Naam school
Adres
Oudaen 6, 1081BZ Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Heringa
Niveau
lwoo, vmbo, havo
Omschrijving
Wie zijn wij:
De Apollo is een tussenvoorziening voor vmbo-t en havo- onderwijs. Wij begeleiden leerlingen die een extra ondersteuningsbehoefte hebben in een kleine veilige setting, en bieden hen de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot zelfbewuste, zelfstandige, verantwoordelijke en mondige mensen. Ons onderwijs heeft tot doel dat de leerlingen kunnen doorstromen naar passend vervolgonderwijs en dat de leerlingen zijn toegerust om optimaal te functioneren in de maatschappij.
Ons team is uitdagende stappen aan het maken om leerlingen modern onderwijs te bieden.
Digitaliseren, activerende didaktiek en de ontwikkeling van keuzewerktijd en keuzevrijheid staan het komende schooljaar centraal. Wij zijn op zoek naar docenten met havo- bovenbouw ervaring, omdat wij vanaf het komende schooljaar starten met HAVO eindonderwijs.Komend schooljaar gaan de lesuren van 45 minuten naar 60 minuten.

Op De Apollo staan de volgende waarden centraal: Plezier, Groei, Veiligheid en Betrokkenheid.

Wij zoeken gedreven, enthousiaste docenten die deze waarden uitstralen in hun werk.

Plezier: Je bent een positieve, veerkrachtige collega die met een gezonde dosis humor zijn lessen aanpakt. Je bent leerlinggericht en bereid altijd een stapje meer te zetten.

Groei: Je begeleidt onze leerlingen bij het zichtbaar maken van hun leerproces, het ontwikkelen van vaardigheden en je kan positief sturen op de groepsprocessen en de sociale ontwikkeling van jongeren in onze tijd. Je hebt zicht op je persoonlijke ontwikkeldoelen en kan deze koppelen aan de ontwikkelingen in de school.

Veiligheid: Je zorgt voor een goede sfeer in je lessen en de school. Een veilig leer- en leefklimaat staat daarbij centraal. Begeleiding gaat een stuk verder dan het leslokaal alleen. Je kunt duidelijke grenzen en structuur bieden waarbinnen de leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Betrokkenheid: Je kent de leerlingen, ouders, en je collega's en ondersteunt de ontwikkelingen in de school en draagt in je werkzaamheden alle waarden uit.

 
Bijzonderheden
De Apollo maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.

Vacature

Functietitel
Docent tekenen en ckv 
Plaatsingsdatum
10-5-2020
Sluitingsdatum
31-5-2020
Met ingang van
01-08-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Aantal uren
10
Omschrijving
De klassenindeling gebeurt in overleg met de sectie cultuur en de schoolleiding. 

Eisen

Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
I.v.m. de opname van betaald verlof door onze docent tekenen/ckv, zoeken wij voor een langere periode, tot kanuari 2021, een vervanger. Het is belangrijk dat onze docenten affiniteit hebben met leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte, een goede relatie met de leerlingen is bij De Apollo erg belangrijk.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC/LD
Arbeidsvoorwaarden
De Apollo valt onder de CAO van het voortgezet onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
U kunt u sollicitatie via Meesterbaan indienen voor maandag 1 juni
De sollicitatiegesprekken worden gevoerd in week 24 en 25 . Indien noodzakelijk worden de gesprekken online gevoerd.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.