Vacature Groepsleerkracht met lef! in Amsterdam

Onderwijs

Over Zonova

Naam school
Adres
Schonerwoerdstraat 1a, 1107GA Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Nathalie Overdiek
Niveau
lwoo
Omschrijving

We zijn een kersvers team, in een splinternieuwe organisatie (Zonova), ontstaan na fusie van twee onderwijsorganisaties, Sirius en Bijzonderwijs. De fase waarin we ons bevinden is die van ontwikkelen, opnieuw formuleren en innoveren.

Waar staat Zonova voor? 
Zonova is het schoolbestuur van 20 scholen voor primair (speciaal) basisonderwijs in Amsterdam Zuidoost, ontstaan uit de fusie van twee bestaande onderwijsorganisaties. De organisatie telt ruim 500 medewerkers verdeeld over de diverse scholen en het bestuursbureau. Bij het bestuursbureau werken 20 mensen die diverse disciplines vertegenwoordigen, HR is er één van. Voor de komende periode ligt er de opdracht om bestaand beleid uit de oude organisaties nieuw vorm te geven. Tevens wordt in dit jaar een nieuw strategisch beleidsplan opgesteld. Naast reguliere ondersteuning van het management is dit een extra uitdaging voor het HR team.
Het team HR valt onder de directe verantwoordelijkheid van een MT-lid van het bestuur. Het team bestaat uit: beleidsadviseurs, coördinatoren en medewerkers personeelszaken. De personeels- en salarisadministratie zelf is uitbesteed aan een administratiekantoor. 
Thema’s die de komende jaren de HR-agenda bepalen zijn: aantrekken en behouden van voldoende en goed gekwalificeerd personeel, doorstroom, duurzame inzetbaarheid, en professionalisering.

 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht met lef! 
Plaatsingsdatum
7-5-2020
Sluitingsdatum
7-6-2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Omschrijving
 
  • Voor verschillende scholen binnen onze stichting zoeken wij diverse leerkrachten

Binnen de zeer uiteenlopende vormen van onderwijs, hebben onze leerkrachten dit gemeen: passie voor onderwijs, respect voor cultuurverschillen en een enorme drive voor de kinderen!

ZO LEREN WE SAMEN VERDER

Elke dag werken we bij Zonova vol toewijding aan onze missie: het verschil maken voor kinderen in Amsterdam Zuidoost. Met ons bevlogen team bieden we nieuw perspectief en gaan we van de gebaande paden, zodat kinderen het beste uit zichzelf halen.
We staan midden in de gemeenschap en zijn verbonden met de buurt, ouders en scholen. Zo leren we van en mét elkaar, en creëren we samen nieuwe kansen. 

We zijn trots op de 20 basisscholen die bij ons zijn aangesloten. Samen zetten we ons met hart en ziel in voor de kinderen. De volgende scholen zijn onderdeel van Stichting Zonova:

Polsstok / Samenspel / Knotwilg / Mobiel / Onze wereld / Klaverblad / Achtsprong / De Schakel / Wereldwijs / Bijlmerhorst / Bijlmerdrie / Cornelis Jetses / De Blauwe Lijn / De Rozemarn / Nellestein / Van Houteschool / Holendrecht / De Brink / De Ster / De Tamboerijn

Eisen

Functie-eisen
  • PABO-diploma en bij voorkeur kennis en ervaring in het (primair) onderwijs
  • Gemotiveerd om samen met de leerlingen te werken aan goede resultaten
  • In staat om in korte tijd een goede band op te bouwen met de kinderen

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er, naast alle arbeidsvoorwaarden conform Cao, een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Bovendien maken we regelmatig een studiereis naar Suriname of Ghana.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Op www.werkenbijzonova.nl vind je alle vacatures en de mogelijkheid om te reageren. Je kunt ook mailen naar werken@zonova.nl met jouw CV en motivatie, of als je iets wilt weten. Kom bij ons en maak het verschil!
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.