Vacature Projectleider/Docent Elektro-opleidingen in Ede

Onderwijs

Over ROC A12

Naam school
Adres
Reehorsterweg 80, 6717LG Ede Gelderland
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Naomi Stoorvogel
Omschrijving
ROC A12 is een Regionaal Opleidingen Centrum met zo’n 100 mbo opleidingen. Daarnaast bieden wij voor bedrijven en particulieren vele opleidingen, trainingen en cursussen binnen ons Volwassenenonderwijs. Denk hierbij aan participatie-, re-integratie- en inburgeringcursussen, maar ook aan EVC en VAVO. De studenten volgen bij ons een opleiding, op verschillende niveaus, in voltijd of deeltijd. We hebben vestigingen in Arnhem, Barneveld, Ede, Huissen, Veenendaal, Velp en Wageningen.

Vacature

Functietitel
Projectleider/Docent Elektro-opleidingen 
Plaatsingsdatum
28-4-2020
Sluitingsdatum
19-7-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5
Omschrijving
Vacature
 
Projectleider/docent elektro-opleidingen & energietransitie

Het Technova College in Ede zoekt een Projectleider/docent elektro-opleidingen en energietransitie voor 0,5 FTE.
 
Technova College
Het Technova College is een hypermoderne MBO-school in Ede waar alles draait om techniek en creativiteit. Gepassioneerde docenten en medewerkers leiden de studenten op tot technische en creatieve vakmensen.
 
De functie
De bedoeling is dat je samen met het bedrijfsleven onderzoekt welke elektrotechnische werkzaamheden er nodig zijn bij het installeren en onderhouden van innovatieve technieken binnen de elektrobranche. Deze inzichten zet je om naar concrete leerdoelen en lessen voor onze elektro-opleidingen.

Wat zoeken we?
·         Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
·         Je hebt affiniteit met het MBO-onderwijs;
·         Je bent in het bezit van een 2de graads onderwijsbevoegdheid, didactische aantekening of je bent bereid om deze te halen;
·         Je hebt kennis op het gebied van ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties, met name op het gebied van de energietransitie in de woningbouw en utiliteit;                                                                       
·         Ervaring in het lesgeven of het ontwikkelen van lesmateriaal voor het MBO is een pre. 
 
Wat bieden we?
Wij bieden je een veelzijdige baan in het beroepsonderwijs waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief. Je werkt in een uitdagende omgeving. Je krijgt ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en wordt hierbij goed gefaciliteerd. Een combinatie met een baan in het bedrijfsleven is mogelijk.
 
Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met kans op verlenging bij goed functioneren en voldoende formatie.
 
Wij bieden een prettige werkomgeving binnen een dynamische onderwijsorganisatie. Inschaling vindt, afhankelijk van opleiding en ervaring, plaats volgens de geldende cao-mbo in schaal LB.


Interesse?
Spreekt deze baan je aan? Dan komen we graag met je in contact.
Stuur je motivatiebrief en CV vóór 15 mei 2020 naar de afdeling PSA (psa@cog.nl) o.v.v. vacature Projectleider/docent elektro opleidingen.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer A. van Dijk. Per mail via a.vandijk@technovacollege.nl of telefonisch via 06-20368592. 

 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.