Vacature Heb jij een leerkrachtbevoegdheid behaald in het buitenland? in Capelle aan ...

Onderwijs

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
Rivium Boulevard 156, 2909LK Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Vacature

Functietitel
Heb jij een leerkrachtbevoegdheid behaald in het buitenland? 
Plaatsingsdatum
18-4-2020
Sluitingsdatum
18-6-2020
Met ingang van
Per direct
Omschrijving

Het basisonderwijs is niet meer weg te denken uit de huidige nieuwsberichten. De krantenkoppen berichten bijna dagelijks het volgende: ‘Basisscholen waarschuwen voor groot lerarentekort’ en ‘Juf of meester ziek, leerlingen naar huis’.

Heb jij je pabo-diploma in het buitenland behaald en woon je nu in Nederland? Wil je weer aan de slag als leerkracht, maar mis je nog wat informatie over de pedagogische en didactische aspecten in het Nederlandse basisonderwijs? Dan is het herintrederstraject dat aangeboden wordt door DIT IS WIJS wat voor jou. Het herintrederstraject bestaat uit een driedaagse training waarin je voorbereid en geënthousiasmeerd wordt om een goede juf of meester te zijn in het Nederlandse basisonderwijs. Het doel van dit traject is dat jij straks vol (zelf)vertrouwen voor de klas staat. Door te kiezen voor het herintrederstraject laat je zien dat je proactief en leergierig bent, wat zowel voor ons als voor je toekomstige werkgever als een pré gezien wordt.

 

 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

De training bestaat uit drie dagen theorie op 8, 9 en 15 juni op onze vestiging in Capelle aan den IJssel. Ook ga je twee dagen stagelopen in of vlakbij jouw woonplaats op 10, 11 en/of 12 juni. Op de theoriedagen word je kennis over het basisonderwijs opgefrist en krijg je handvatten aangeboden om met huidige onderwijssituaties om te gaan. Tijdens de stagedagen, die wij voor je regelen, ga je meelopen en observeren in de praktijk!

Ook na het traject zal DIT IS WIJS je van coaching op maat blijven voorzien. Dit alles om jou opnieuw thuis te laten voelen voor de klas.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.