Vacature Leraar Infratechniek (Kabels en Leidingen) Elektro in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Adres
Mozartlaan 15, 8031AA Zwolle Overijssel
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar Beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Schutte
Omschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 16.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken 1.600 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Leraar Infratechniek (Kabels en Leidingen) Elektro 
Plaatsingsdatum
16-4-2020
Sluitingsdatum
28-5-2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,05 - 0,1 fte
Omschrijving
Leraar Infratechniek Elektro (4 tot 40 uur)
Omdat je rechtstreeks uit de praktijk het onderwijs binnenkomt, breng je vernieuwende en up-to-date kennis van je vakgebied mee. Die kennis gebruik jij, als Leraar Infratechniek Elektro, om onze studenten optimaal te kunnen inspireren.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
Jij brengt jouw praktijkkennis over op onze leergierige studenten en vertaalt jouw ervaring uit het veld naar begrijpelijke en duidelijke lesplannen. Je helpt onze studenten om te ontpoppen tot een nieuwe generatie technici. Ze leren tijdens jouw lessen alles over laag- en middenspanning distributienetten en openbare verlichting en kunnen die kennis vervolgens toepassen tijdens hun carrière. Samen met jouw collega’s creëer je een omgeving waarin de studenten het beste van zichzelf laten zien.
Verder kun je bij Deltion:
- Studenten begeleiden op hun leerwerkplek door het hele land.
- Studenten helpen met hun toekomst als loopbaanbegeleider.
- Lesmaterialen ontwikkelen voor jouw vak.
- Op onze kosten jouw onderwijsbevoegdheid halen.

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de (internationale) arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière. Bij Deltion staan we voor openheid en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze docenten leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.

Jouw team
In het team Infratechniek ga je samenwerken met zeer ervaren leraren. Ze helpen elkaar, hebben een goede onderlinge samenhang en gezelligheid voert de boventoon. Ze genieten regelmatig met zijn allen van leuke activiteiten en willen allemaal het beste voor onze studenten.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Jij bent
Een goede spreker en liefhebber van infratechniek. Bij jou in huis is iedereen al op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, want je legt met liefde alles uit over je werk. Daarom is het vak leraar een ideale stap voor je. Deltion biedt je de kans om eindelijk te luisteren naar het stemmetje in je achterhoofd. Dat stemmetje dat graag het onderwijs in wil en wil genieten van de goede arbeidsvoorwaarden. Wat je daarvoor nodig hebt?
- Een hbo-diploma in een technische richting.
- Jaren ervaring als technicus of werkvoorbereider.
- Specialistische kennis over laag- en middenspanning distributienetten
  en openbare verlichting.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Je tekent bij ons direct een jaarcontract. Als we na dat jaar allebei enthousiast zijn over jouw functioneren, en je bevoegd bent, krijg je een contract voor onbepaalde tijd. 
Je kunt ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
- Een maximaal bruto maandsalaris van € 4218,- (schaal LB) en een
  eindejaarsuitkering van 8,33%.
- Meer dan 8 weken vakantie per jaar.
- Gratis gebruik van onze sportvoorzieningen. Je kunt dus dagelijks
  boksen, groepslessen volgen of fitnessen.
- Collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding én een
  uitstekende pensioenregeling.
- De mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter maken
  in je werk.
- Laptop voor zakelijk gebruik.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wanneer kun je beginnen?
Ben jij onze nieuwe Leraar Infratechniek Elektro? Solliciteer dan uiterlijk 30 april, want daarna gaan we heel snel over tot sollicitatiegesprekken. Vul ons sollicitatieformulier in via de sollicitatiebutton en voeg je motivatiebrief en cv bij.
Wil je wat meer informatie? Neem telefonisch contact op met Marinus Roijakkers (Opleidingsmanager), telefoonummer 038-8503865.

Bijzonderheden
Na publicatie gaan wij direct over tot selecteren. Deze vacature is opengesteld voor 4-40 uren per week. Je kunt in jouw motivatiebrief aangeven naar welke aanstellingsomvang jouw voorkeur uitgaat.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.