Vacature Leraar Infratechniek (Gas, Water & Warmte) in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Adres
Mozartlaan 15, 8031AA Zwolle Overijssel
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Schutte
Omschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 16.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken 1.600 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Leraar Infratechniek (Gas, Water & Warmte) 
Plaatsingsdatum
16-4-2020
Sluitingsdatum
6-7-2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,05 - 0,1 fte
Omschrijving
Leraar Infratechniek (4 tot 40 uur)
Met jouw praktische kennis inspireer je duizenden studenten en lever je een onmisbare bijdrage aan hun professionele ontwikkeling. Stap rechtstreeks vanuit de praktijk in het onderwijs, want je haalt tijdens je werk de onderwijsbevoegdheid die je nodig hebt. 
Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
Deltion biedt je de kans om, als Leraar Infratechniek, praktijkkennis over te brengen op onze leergierige studenten. Jij vertaalt jouw ervaring uit het veld naar lesplannen en neemt onze studenten bij de hand in hun ontwikkeling. Samen met jouw collega’s creëer je een omgeving waarin ze het beste van zichzelf laten zien. In jouw lessen leren ze, met behulp van jouw specialistische kennis van distributienetten, alles over gas, water en warmte. Met jouw expertise zorgen we dat onze studenten moeiteloos het bedrijfsleven instromen, met alle kennis die ze nodig hebben.

Verder kun je bij Deltion:
- Studenten begeleiden tijdens hun stages door het hele land.
- Loopbaanbegeleiding bieden.
- Op onze kosten jouw onderwijsbevoegdheid halen.

Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de (internationale) arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière. Bij Deltion staan we voor openheid en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze leraren leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Jij bent
Een echte communicator en je houdt van techniek. In jouw familie weet iedereen al hoe infratechniek werkt, want jij legt het moeiteloos en begrijpelijk uit. Je staat al jaren met je voeten in de klei, maar het is tijd voor schoenen zonder klei. Het is tijd om een volgende generatie voor te bereiden op het technisch bedrijfsleven. Klinkt dat herkenbaar? Kijk dan nog even of je ook het volgende in huis hebt:
- Een hbo-diploma in een technische richting.
- Jaren ervaring als werkvoorbereider of in een soortgelijke functie.
- Specialistische kennis over gas-, water- en warmtedistributie.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Je tekent bij ons direct een jaarcontract. Als we na dat jaar allebei enthousiast zijn over jouw functioneren, krijg je een vaste aanstelling. Je kunt ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
- Een maximaal fulltime bruto maandsalaris van € 4.939
  (cao mbo per 1 juli) en een eindejaarsuitkering van 8,33%. 
  (inpassing gebeurd op basis van ervaring en genoten salaris)
- Meer dan 10 weken vakantie per jaar.
- Gratis gebruik van onze sportvoorzieningen. Je kunt dus dagelijks
  boksen, groepslessen volgen of fitnessen.
- Collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding én een
  uitstekende pensioenregeling.
- De mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter
  maken in je werk.
- Eten bij onze geweldige campusrestaurants.
- Laptop voor zakelijk gebruik.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wanneer kun je beginnen?
Gaat deze tekst over jou? Solliciteer dan uiterlijk 6 juli!
Vul ons sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief en cv bij. Wil je wat meer informatie? Neem dan even contact op met Marinus Roijakkers (Opleidingsmanager), via 038-850 3865.

Bijzonderheden
Na publicatie gaan wij direct over tot selecteren. Deze vacature is opengesteld voor 4-40 uren per week. Je kunt in jouw motivatiebrief aangeven naar welke aanstellingsomvang jouw voorkeur uitgaat.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.