Vacature Zwangerschapsvervanging leerkracht groep 6 in Amsterdam

Onderwijs

Over Visserschool

Naam school
Adres
Columbusplein 34, 1057VB Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
Regulier, Internationale school
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. Michiel Bootz
Omschrijving
Op de Visserschool geven we minimaal 30% en maximaal 50% van de tijd les in het Engels. De overige lessen vinden plaats in het Nederlands. Daarmee zijn wij de enige basisschool in Amsterdam die deze vorm van tweetalig onderwijs verzorgt. Dit doen wij inmiddels al 5 jaar, sinds 2014! 

Vacature

Functietitel
Zwangerschapsvervanging leerkracht groep 6 
Plaatsingsdatum
2020-04-01 01-04-2020
Sluitingsdatum
23-10-2020
Met ingang van
01-12-2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5-1,0
Omschrijving
Ben jij een ambitieuze en liefst ervaren groepsleerkracht, die vanaf 1 december as. op zoek is naar een nieuwe uitdaging in Amsterdam? Dan ligt er een kans voor jou op de Visserschool, een tweetalige basisschool in Amsterdam West. Samen met een LIO stagiaire geef jij het onderwijs aan de 21 kanjers van groep 6 vorm.  Jullie geven in de ochtenden vooral in het Nederlands én in de middagen vooral in het Engels les. Je vervangt een collega die met zwangerschapsverlof gaat. Aangezien we een groeischool zijn, zijn er volop kansen voor jou om -na haar terugkomst (mei 2021)- bij ons te blijven werken. 

De vacature is op de Visserschool, de eerste tweetalige basisschool in Amsterdam West. De Visserschool is gehuisvest in een prachtig pand aan het Columbusplein in de Baarsjes. De school telt nu zo'n 280 leerlingen en is groeiende door de sterke opmars van tweetalig onderwijs in de stad. De Visserschool is een wereldschool in Amsterdam met meer dan 40 nationaliteiten. Wij geven maximaal 40% van onze lessen in het Engels. Hierbij leren onze leerlingen veel over andere talen, culturen en landen.
Kijk gauw op www.devisserschool.nl

Eisen

Functie-eisen
Naast je PABO diploma, is ervaring in midden/bovenbouw een must. Dit ook om onze LIO-student goed te kunnen begeleiden. We werken in de ochtend methodisch en de middagen thematisch. Ervaring met IPC is een pré!

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Volgens Nederlandse CAO-PO (kijk op https://www.amosonderwijs.nl/werken-bij-amos/)

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geinteresseerd, kijk op onze website of bel 020-618 04 81.  Wil je graag kennis komen maken? Schrijf naar Hans Niehot (Hans.Niehot@amosonderwijs.nl)

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.