Vacature Docent Scheikunde 1e graads in Delft

Onderwijs

Over Stanislascollege

Naam school
Adres
Westplantsoen 71, 2613GK Delft Zuid-Holland
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Beekink
Omschrijving
Het Stanislascollege is een brede scholengemeenschap met katholieke en interconfessionele locaties in Delft, Pijnacker en Rijswijk met ongeveer 5400 leerlingen en ongeveer 580 medewerkers. Het stanislascollege laat zijn signatuur doorklinken in de ontwikkeling van jonge mensen tot volwassenen met een sterk maatschappelijk en geestelijk bewustzijn.De ambities van de scholengemeenschap en de tradities van de opvoeding tot complete mensen zijn in het onderwijsprogramma en in het accent op buitenlesactiviteiten terug te vinden. 

Het Stanislascollege maakt deel uit van het schoolbestuur Stichting Lucas Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Scheikunde 1e graads 
Plaatsingsdatum
26-3-2020
Sluitingsdatum
7-4-2020
Met ingang van
1 augustus 2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4 fte
Omschrijving
Wij zoeken een betrokken docent Scheikunde (1e graads) met ingang van het nieuwe schooljaar 2020-2021 voor 0,4 fte

Het Stanislascollege is een brede scholengemeenschap met katholieke en interconfessionele locaties in Delft, Pijnacker en Rijswijk en maakt onderdeel uit van Stichting Lucas Onderwijs. Het Stanislascollege laat zijn signatuur doorklinken in de ontwikkeling van jonge mensen tot volwassenen met een sterk maatschappelijk en geestelijk bewustzijn. De ambities van de scholengemeenschap en de tradities van de opvoeding tot complete mensen zijn in het eigentijdse onderwijsprogramma en in het accent op buitenlesactiviteiten terug te vinden. 

Wij zijn voor onze Daltonschool aan het Reinier de Graafpad met ingang van 1 augustus 2020) op zoek naar een betrokken docent Scheikunde (1e graads) voor 0,4 fte.

Het Stanislascollege Dalton Delft verzorgt onderwijs voor mavo en havo en telt 770 leerlingen. Het Stanislascollege Dalton Delft is een kleinschalige school, waar duidelijk te merken is dat men bij elkaar betrokken is. Samen maken we de school en we voelen ons daar verantwoordelijk voor. Er is veel aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs en voor activerende didactiek. Vanaf schooljaar 2018-2019 is er  gestart met de invoering van het Daltonsysteem.

Eisen

Opleiding
1e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.