Vacature Docent Wiskunde 1 graads in Delft

Onderwijs

Over Stanislascollege

Naam school
Adres
Westplantsoen 71, 2613GK Delft Zuid-Holland
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Beekink
Omschrijving
Het Stanislascollege is een brede scholengemeenschap met katholieke en interconfessionele locaties in Delft, Pijnacker en Rijswijk met ongeveer 5400 leerlingen en ongeveer 580 medewerkers. Het stanislascollege laat zijn signatuur doorklinken in de ontwikkeling van jonge mensen tot volwassenen met een sterk maatschappelijk en geestelijk bewustzijn.De ambities van de scholengemeenschap en de tradities van de opvoeding tot complete mensen zijn in het onderwijsprogramma en in het accent op buitenlesactiviteiten terug te vinden. 

Het Stanislascollege maakt deel uit van het schoolbestuur Stichting Lucas Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Wiskunde 1 graads 
Plaatsingsdatum
26-3-2020
Sluitingsdatum
8-4-2020
Met ingang van
1 augustus 2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0 fte
Aantal uren
Omschrijving
Wij zijn voor onze jonge en succesvolle school in Pijnacker met ingang van het nieuwe schooljaar 2020-2021 op zoek naar een

Docent Wiskunde (1e graad bevoegdheid) voor 0,8 – 1,0 fte  

De locatie Pijnacker Gymnasium, Atheneum, Havo en Mavo telt ongeveer 1300 leerlingen. Er is veel aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs en voor activerende didactiek. Er zijn extra vakken in een brede opleiding met ruime keuzemogelijkheden en de blik gericht op de maatschappij.  De school is gehuisvest in een nieuw en goed geoutilleerd gebouw en is centraal gelegen in de gemeente Pijnacker – Nootdorp nabij sportvoorzieningen. 

De locatie bestaat uit meerdere teams en  vaksecties. Deze dragen de verantwoordelijkheid voor de organisatie, de ontwikkeling en de uitvoering van het primaire proces, namelijk het onderwijs, de realisatie van de onderwijsdoelen en de onderwijsprogrammering.

Arbeidsvoorwaarden
• De benoeming vindt in eerste instantie plaats voor een jaar. In dit jaar doorloopt u de gesprekscyclus en vindt bij een positieve beoordeling definitieve benoeming plaats.

Eisen

Opleiding
1e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.