Vacature ICT support medewerker in Amsterdam

Onderwijs

Over Spinoza Lyceum

Naam school
Adres
Peter van Anrooystraat 8, 1076BH Amsterdam Noord-Holland
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Dhr. N. Schreurs
Omschrijving
Het Spinoza Lyceum kenmerkt zich door een vriendelijke, open en tolerante sfeer. Met ruim 1280 leerlingen en zo'n 150 medewerkers is het een overzichtelijke school. Je (toekomstige) collega’s zijn betrokken bij hun leerlingen én bij elkaar. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen een breed vakkenpakket krijgen, met veel aandacht voor talen, exacte vakken en kunstvakken. Onze school buit de mogelijkheden van een brede school met gymnasium, atheneum, havo en mavo (vmbo-tl) ten volle uit. In alle afdelingen behalen we goede resultaten.
 
 

Vacature

Functietitel
ICT support medewerker 
Plaatsingsdatum
24-3-2020
Sluitingsdatum
20-4-2020
Met ingang van
01-08-2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0 fte
Aantal uren
32-40
Omschrijving
Voor onze ICT-afdeling zijn wij in verband met de groei van onze school per 1 augustus 2020 op zoek naar een nieuwe collega. De omvang van de vacature bedraagt 0,8 - 1,0 fte. 
De afdeling ICT bestaat momenteel uit 2 personen die zorg dragen voor de continuïteit van de ICT-voorzieningen voor 2000 leerlingen en 200 personeelsleden. 

Wij zoeken een ICT support medewerker die ervoor zorgt dat het personeel en de leerlingen die gebruik maken van diverse hard- en software binnen onze school probleemloos kunnen werken. De problemen die zij ondervinden lopen erg uiteen. Hierdoor is het van groot belang dat je brede interesse en kennis hebt op het gebied van ICT.

Je handelt zelfstandig binnenkomende meldingen af, beantwoordt vragen, adviseert proactief over het gebruik van onze diensten en helpt met het oplossen van storingen. Zo nodig schakel je in- of externe specialisten in. 


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal. Het is een pré als je ervaring hebt met: Google Apps, Chrome OS, Windows 10, Windows Server, macOS en WiFi.
Kennis van beheersprocedures (zoals ITIL) is een pré.

Ben je geduldig, service- en klantgericht en heb je de kennis in huis om onze personeelsleden en leerlingen optimaal te ondersteunen, solliciteer dan direct!
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO Voortgezet Onderwijs
Arbeidsvoorwaarden
salarisschaal 6

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Stuur ons je motivatiebrief en curriculum vitae voor 20 april a.s.

In verband met de meivakantie zullen de sollicitatiegesprekken plaatsvinden in de week van 4 mei.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken onderdeel uit van deze selectieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.