Vacature Roostermaker 0,6 - 0,8 fte 192036RM in Tilburg

Onderwijs

Over 2College

Naam school
Adres
Wandelboslaan 1, 5042PA Tilburg Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
2College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met vijf locaties in de regio Tilburg. Daarnaast wordt op twee locaties onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Het onderwijs aan ± 3850 leerlingen op 2College is gericht op kennis, vaardigheden en persoonlijkheidsontwikkeling om ook te slagen in de maatschappij. Kernwoorden in onze visie zijn relatie, competentie en autonomie. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke locatie gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Ter voorbereiding van leerlingen op het vervolgonderwijs wordt nauw samengewerkt met  verschillende onderwijsinstituten, instellingen en bedrijven.
Bijzonderheden
2College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Roostermaker 0,6 - 0,8 fte 192036RM 
Plaatsingsdatum
19-3-2020
Sluitingsdatum
1-4-2020
Met ingang van
11-03-2020
FTE
0,7
Omschrijving
Wil jij werken op een vernieuwingsschool? Wil jij werken op een school waar van gepersonaliseerd leren echt werk wordt gemaakt? Dan is 2College Ruivenmavo de plek voor jou!

2College Ruivenmavo is in 2017 gestart met gepersonaliseerd leren volgens het Zweedse concept Kunskapsskolan. Wij zijn ervan overtuigd dat de gemiddelde leerling niet bestaat en dat we daarom voor gelijke kansen ongelijk onderwijs moeten bieden. Uiteraard betekent dit ook iets voor het rooster. Wij werken niet met een traditioneel leerlingenrooster, maar met een onderwijsplanning waarin gepersonaliseerd leren mogelijk gemaakt wordt.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (liefst ervaren) roostermaker die zo spoedig mogelijk kan starten. Je bent verantwoordelijk voor alle werkzaamheden rondom de planning van het onderwijsproces. Je verwerkt de dagelijkse roosterwijzigingen en maakt diverse overige planningen en je informeert docenten en leerlingen tijdig over planningen en wijzigingen erop. Verder ben je in staat knelpunten in de planningen te signaleren.
Daarnaast heb je nog enkele administratieve taken zoals ondersteuning van de examensecretaris en leerlingadministratie.

Functie-eisen
• Je hebt HBO denkniveau.
• Je hebt ervaring met specifieke roosterprogramma’s. Ervaring met Zermelo is een pre.
• Je hebt ervaring met overige programma’s zoals Magister en Excel.
• Je bent analytisch, stressbestendig, communicatief vaardig en collegiaal.
• Je gaat flexibel om met ad-hoc werkzaamheden en anticipeert op deadlines.

Jouw werkomgeving
We bieden uitdagend en vernieuwend onderwijs waarbij kennis en kwaliteit centraal staan. Binnen onze scholengemeenschap 2College werk je samen in een team van roostermakers, maar je bent verantwoordelijk voor je eigen vestiging.

Wat wij bieden
Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform de cao VO.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met dhr. M. Bruijnen.
Telefoonnummer 088-0232803

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.