Vacature Docent ICT Beheer in Leiden

Onderwijs

Over mboRijnland

Naam school
Adres
Bargelaan 190, 2333CW Leiden Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
mboRijnland, Recruitment
Omschrijving
Méér dan mbo
Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.
Onze studenten hebben de toekomst.

Rijnlands denken
mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Vacature

Functietitel
Docent ICT Beheer 
Plaatsingsdatum
18-3-2020
Sluitingsdatum
28-7-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 FTE
Omschrijving

Kun jij goed contact maken met onze verschillende studenten, ze motiveren en een veilige en uitdagende leeromgeving creƫren in de klas? En heb je ook nog vaardigheden op het gebied van klassenmanagement en organisatorisch vermogen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Bij MBO College Techniek & ICT locatie Leiden, is een vacature ontstaan voor een docent.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Meer informatie over deze vacature vind je op onze website!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB, CAO mbo

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Graag ontvangen wij je reactie via onze website. Hier kun je je solllicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en cv, uploaden.

Zijn wij net zo enthousiast, dan nemen we contact met je op voor een verkennend gesprek, die als gevolg van de huidige omstandigheden rondom het Coronavirus gepast zal worden ingevuld.
Informatie hierover wordt t.z.t. gecommuniceerd
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.