Vacature Onderwijsassistent Uitleenbalie en ondersteunende vakken in Rotterdam

Onderwijs

Over Grafisch Lyceum Rotterdam

Adres
Postbus 1680, 3000BR Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar Beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Ria van Zoest
Omschrijving
Het Grafisch Lyceum Rotterdam ontwikkelt en verzorgt opleidingen voor de wereld van media, entertainment en technologie; de creatieve industrie. De organisatie telt 400 medewerkers en wekelijks volgen circa 4500 deelnemers een opleiding aan ons instituut. Opleidingen worden verzorgd in het middelbaar beroepsonderwijs. Daarnaast maakt ook een VMBO-afdeling deel uit van de instelling met leerwegen voor vormgeven en media. De instelling kenmerkt zich door innovatie, creativiteit, techniek, kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering in een uitdagende en evenwichtige omgeving voor medewerkers, leerlingen en studenten. Zowel aan medewerkers als leerlingen worden hoge eisen gesteld om gezamenlijke doelen te bereiken, maar ze kunnen tevens rekenen op een brede ondersteuning om aan de eisen te voldoen. Op het gebied van onderwijsvernieuwing in relatie tot nieuwe vormen van leren, informatie- en communicatietechnologie, het leveren van maatwerk en kwaliteit maakt het Grafisch Lyceum Rotterdam een snelle ontwikkeling door gebaseerd op een hoog ambitieniveau.
 

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent Uitleenbalie en ondersteunende vakken 
Plaatsingsdatum
18-3-2020
Sluitingsdatum
5-4-2020
Met ingang van
z.s.m
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0000
Omschrijving
Voor de onderwijsafdeling Podium- en Evenemententechniek zoeken wij een:
Onderwijsassistent (combinatie uitleenbalie en ondersteunende vakken; 1,0 fte)
De functie:
Binnen deze functie combineren we twee verschillende taken voor onderwijsassistent: werkzaamheden bij de uitleenbalie en werkzaamheden in een leslokaal bij ondersteunende vakken.
Bij de uitleenbalie beheer je, samen met twee collega’s, de audiovisuele apparatuur die we uitlenen aan studenten en docenten voor lessen en projecten. Je werkzaamheden bestaan uit het uitgeven, innemen en controleren van de apparatuur; het ondersteunen van de studenten bij het lenen van de apparatuur; het op orde houden van het magazijn; het plegen van klein onderhoud en andere bijkomende magazijnwerkzaamheden. De werkzaamheden vinden overdag en soms ook ’s avonds plaats.
In het leslokaal assisteer en ondersteun je de docent bij de lesgevende taak en het begeleiden van studenten in de praktijkvakken, gerelateerd aan de afdeling Podium- en Evenemententechniek. Ervaring in deze sector is dus erg belangrijk.
 

Eisen

Functie-eisen
Gewenst profiel:
Je hebt een afgeronde mbo-opleiding en enige jaren ervaring in magazijnwerkzaamheden. Je bent in staat om kennis te nemen en begrip te vormen over de achtergronden van de uit te voeren werkzaamheden. Je bent vaardig in het begeleiden van deelnemers en je bent in staat klanten (studenten, docenten) vriendelijk te woord te staan en te helpen. Je bent flexibel, praktisch, creatief, vasthoudend, extravert en gericht op samenwerking en resultaat. Je kunt ook prima zelfstandig werken. Je denkt vanuit het doel en de doelgroep en bent in het bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden, waarbij je oplossingsgericht en onder druk kunt werken. Je hebt aantoonbare affiniteit met de opleidingen. Je kunt goed overweg met gebruikelijke software en bent in het bezit van een rijbewijs. Ook ben je in het bezit van een VOP NEN3140-certificaat of je bent bereid dit te behalen.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO MBO schaal 5
Arbeidsvoorwaarden
Wat we bieden:
Het Grafisch Lyceum Rotterdam biedt een stimulerende werkomgeving, waarin de mens centraal staat en je je prima kunt ontwikkelen. Verder bieden we een uitstekende verlofregeling, scholingsmogelijkheden en diverse andere secundaire arbeidsvoorwaarden. De honorering is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 2.599, - bruto per maand exclusief vakantiegeld (schaal 5 CAO MBO).
 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reactie:
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met de heer D. Terlouw, afdelingsdirecteur MBO, telefoon (088) 200 15 00. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op een nader te bepalen datum. Je kunt je sollicitatie tot en met zondag 5 april a.s. indienen via het online sollicitatieformulier van het Grafisch Lyceum Rotterdam/Meesterbaan. Ga naar de vacature op www.glr.nl en klik op ‘Solliciteren’.
 
Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.