Vacature Docent Techniek – 24 uur per week in Rotterdam

Onderwijs

Over Schreuder College De Quackstraat

Adres
De Quackstraat 77, 3082VS Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Contactpersoon
zie omschrijving
Omschrijving
Het Schreuder College De Quackstraat is een nevenlocatie van het Schreuder College Slinge. Onze school biedt onderwijs aan eerstejaars leerlingen op vmbo basis en kader niveau. En dat gaat verder dan een goede afstemming; de zorg die de jongere krijgt moet het onderwijs ondersteunen en andersom. Het onderwijs is hierbij leidend omdat een diploma de beste garantie is voor een goede toekomst.

Vacature

Functietitel
Docent Techniek – 24 uur per week 
Plaatsingsdatum
13-3-2020
Sluitingsdatum
7-5-2020
Soort vacature
Parttime
Omschrijving
Wat ga je doen?
Als docent (Algemene) Techniek bij Horizon vervul je een bijzondere rol. Je geeft aan al onze leerlingen lessen Techniek. In het werk word je begeleid door de schoolleider, de intern begeleider en de gedragswetenschapper van de school. Samen probeer je via onze methodieken het meest optimale uit de leerling te halen. Je verzorgt het dagelijks pedagogisch didactisch onderwijsaanbod op vmbo basis/kader niveau. Je weet de leerlingen te enthousiasmeren door de brede kennis die je kunt delen over techniek. Je geeft les volgens de afspraken in het ontwikkelperspectiefplan. Op basis van je kennis over basisbehoeften en ontwikkelprocessen van jongeren realiseer je een veilige leer- en werkomgeving. Tevens kan en wil je de leerlingen op individueel niveau begeleiden en ben je altijd met hen in contact. Je observeert de leerlingen en bespreekt de bevindingen met de intern begeleider en de gedragswetenschapper. Lesgeven is je passie en dit straal je uit naar de leerlingen, de ouders/verzorgers en je collega’s. Je stimuleert onze leerlingen met complexe gedragsproblematiek en hun ouders/verzorgers om zelf de regie over hun leven te pakken.

Onze school, cluster 4-school, is een nevenlocatie van de locatie Schreuder College Slinge en wij bieden onderwijs aan leerlingen met een gedragsstoornis in het eerste leerjaar op vmbo basis/ kader niveau. Binnen onze school dienen we een goede afstemming tussen zorg en onderwijs aan te gaan. Het onderwijs is hierbij leidend omdat een diploma bijdraagt aan een goede toekomst.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wat vragen wij van jou?
 • Je bent in het bezit van een lesbevoegdheid PABO of 2e graads lesbevoegdheid;
 • Je hebt affiniteit met onze cluster 4 doelgroep;
 • Je biedt onze leerlingen houvast en structuur zodat zij zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen,
 • Je bent in staat om de jongeren situationeel te coachen en te sturen;
 • Je hebt natuurlijk overwicht en bent in staat individueel verbinding te maken en zo snel duidelijk te krijgen wat elke leerling nodig heeft. 
Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L11
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij jou?
 • Een tijdelijk dienstverband van 24 uur per week met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. De gewenste startdatum is per direct; 
 • Salaris conform CAO Primair Onderwijs, de functie is ingedeeld in schaal L11. Het salaris bedraagt minimaal €2.758 en maximaal €4.434 bruto per maand bij een fulltime (40 uur per week) dienstverband;
 • Een prettige en toegankelijke werksfeer in een dynamisch team waar samenwerking voorop staat;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 6,3%, gedeeltelijke teruggave vakbondscontributie, reiskostenvergoeding (vanaf 7 kilometer) en 428 verlofuren per jaar inclusief feestdagen bij een fulltime dienstverband;
 • Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Primair Onderwijs

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij dé Docent Techniek die vol passie nu op de knop solliciteren wil drukken? Graag! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Merilyn de Randamie, Schoolleider, via telefoonnummer 088-9962066.
 
Interne kandidaten hebben voorrang in deze procedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.