Vacature groepsleerkracht middenbouw montessorischool in Den Haag

Onderwijs

Over montessorischool Houtwijk

Adres
Architect Berlagelaan 125, 2552ZE Den Haag Zuid-Holland
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Montessori
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. P.Mos
Omschrijving
Montessorischool Houtwijk groeit! De school is daarom momenteel gehuisvest in een hoofdgebouw en een dependance die op enkele honderden meters afstand ligt. In 2022 zal de school een mooi nieuw schoolgebouw gaan betrekken. Als aanvulling op het schoolteam zijn we daarom op zoek naar een directeur en een leerkracht (...binnen het montessori-onderwijs spreken we overigens meestal van 'leid(st)ers'). Het is fijn als je de montessori-opleiding al gedaan hebt, maar mocht dat niet het geval zijn dan komt dat naderhand wel.  Mocht je geïnteresseerd zijn, laat het ons even weten. Een enthousiast, professioneel schoolteam neemt je graag in hun midden op! 
Montessorischool Houtwijk is onderdeel van de Stichting Montessori-onderwijs Zuid-Holland (MZH), een middelgrote organisatie.

Vacature

Functietitel
groepsleerkracht middenbouw montessorischool 
Plaatsingsdatum
17-2-2020
Sluitingsdatum
17-4-2020
Met ingang van
1 april 2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Kinderen leren door ervaringen op te doen. Door al die ervaringen worden ze gevormd. Elk kind maakt zo zijn eigen ontwikkeling door, daarom is het onderwijs op onze school afgestemd op elk kind apart: individueel onderwijs. Niet de leerstof maar het kind staat centraal.

Ben je op zoek naar een leuke baan op een bloeiende school? Heb je ervaring in het montessorionderwijs, of ben je bereid je erin te verdiepen? We zien uit naar je motivatiebrief en CV!

Montessorischool Houtwijk ligt aan de Architect Berlagelaan 125 in Den Haag. 

Eisen

Functie-eisen
Je bent bevoegd voor het primair onderwijs. Het is fijn als je ervaring in het montessorionderwijs hebt, maar niet noodzakelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform CAO
Arbeidsvoorwaarden
Montessorischool Houtwijk valt onder de stichting Montessorionderwijs Zuid-Holland (MZH). Het betreft een middelgrote stichting op algemeen bijzondere grondslag. Het motto is: 'Ieder kind z'n eigen top', en dat geldt natuurlijk ook voor jou als nieuwe collega! Bij ons zijn de lijntjes kort, werken we plezierig samen en wordt er veel gelachen. Je zult merken dat de kinderen die onze scholen bezoeken het leuk vinden dat je ze les komt geven. Over een jaar of twee betrekt de school een splinternieuw schoolgebouw. Directeur Marga Böhmers geeft je graag meer informatie!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
We ontvangen graag je motivatiebrief en CV waarna we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.