Vacature Conciërge in Vleuten

Onderwijs

Over Amadeus Lyceum

Naam school
Adres
Burchtpoort 3, 3452MD Vleuten
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Het Amadeus Lyceum is een cultuurprofielschool voor vmbo-TL, havo, atheneum en gymnasium. Wij bereiden leerlingen voor op de dag van morgen, ons cultuuronderwijs geeft kennis over kunst, media en erfgoed. Hiermee wordt creatief denken gestimuleerd en ontwikkeld. Respect en dialoog zijn daarbij belangrijke kernwaarden. Leerlingen leren bij ons op een zelfstandige en onderzoekende wijze, ze krijgen daarbij de beste begeleiding. Met eigentijds onderwijs zetten we hen midden in de maatschappij: helemaal ‘toekomstproof!’.

Vacature

Functietitel
Conciërge 
Plaatsingsdatum
14-2-2020
Sluitingsdatum
7-3-2020
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1 FTE
Omschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een conciërge die ons conciergeteam kan komen versterken. Het Amadeus Lyceum maakt deel uit van de Willibrord Stichting. Het conciërge-team wordt aangestuurd door de manager facilitaire zaken en ICT en bestaat op dit moment uit drie personen. Het conciërge-team werkt samen met de directe collega’s van de afdeling OOP staf, waar ook onder andere de receptie, ICT en de administratie onder vallen, om leerlingen, collega’s en bezoekers zo goed mogelijk te faciliteren. De conciërge die wij zoeken gaat zowel op de hoofdlocatie als op de dependance werken en zal regelmatig heen en weer gaan tussen beide locaties (op fietsafstand). Hij of zij is flexibel qua uren, kan goed zelfstandig werken en is bereid allerhande conciërge werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast is er persoon die wij zoeken dienstverlenend en sociaal vaardig ingesteld, zowel richting leerlingen als collega’s.
 

Eisen

Functie-eisen

Kerntaken:
De conciërge heeft de volgende kerntaken:
·       Zorgdragen voor de toegankelijkheid en het functioneel gebruik van de gebouwen;
·       Toezicht houden op de beveiliging binnen en buiten het gebouw (of de gebouwen);
·       Verrichten van ondersteunende facilitaire werkzaamheden, bijvoorbeeld op het gebied van repro- en kantinewerkzaamheden;
·       Verrichten van eenvoudige onderhouds- en reparatiewerkzaamheden;  het onderzoeken van gebreken en storingen en zo nodig zelf verhelpen daarvan, dan wel het inschakelen van derden;
·       Optreden bij conflicterend gedrag van leerlingen;
·       Verlenen van hulp bij calamiteiten, EHBO, BHV.
De conciërge:
·       Kan werken vanuit de kernwaarden van het Amadeus Lyceum; dialoog en respect, creativiteit, zelfsturing  en persoonlijke     ontwikkeling;
·       Heeft ervaring als conciërge/huismeester;
·       Is gericht op samenwerking zowel met de directe collega’s als met de overige collega’s;
·       Is sociaal vaardig en kan zich zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken;
·       Is in staat om gebruikersvragen te vertalen naar praktische en klantgerichte oplossingen;
·       Is flexibel, heeft een proactieve werkhouding en werkt nauwkeurig;
·       Is in staat zijn/haar werk efficiënt te plannen en te organiseren.
           
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
4
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden
De functie concierge is ingeschaald in schaal 4 van de CAO VO. De omvang van de functie bedraagt 1,0 fte (40 uur), waarbij de werktijden in principe van 8.00 tot 16.30 uur zijn. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke benoeming met het uitzicht op een vast dienstverband.
Vragen over de vacature kunnen gesteld worden aan mevrouw Kirsten Brons, Manager facilitaire zaken en ICT op het Amadeus Lyceum, telefoonnummer 030-6774338 of per e-mail op k.brons@amadeuslyceum.nl.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Vragen over de vacature kunnen gesteld worden aan mevrouw Kirsten Brons, Manager facilitaire zaken en ICT op het Amadeus Lyceum, telefoonnummer 030-6774338 of per e-mail op k.brons@amadeuslyceum.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.