Vacature Docent scheikunde 1e graads - ziektevervanging in Den Haag

Onderwijs

Over Maerlant-Lyceum

Naam school
Adres
Johannes Bilderstraat 11, 2596ED Den Haag Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. M. Vrijenhoek
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Het Maerlant-Lyceum is een school voor gymnasium, atheneum en havo in de Haagse wijk Benoordenhout. Het Maerlant bestaat  100 jaar en heeft een rijke historie. De school telt iets meer dan 1000 leerlingen en 104 medewerkers en is gevestigd in een monumentaal gebouw, dat recent is uitgebreid en geheel is gemoderniseerd.

De school kenmerkt zich door een veilige en plezierige leer- en werksfeer en een uitstekende begeleiding van de leerlingen. Het Maerlant schenkt extra aandacht aan drie speerpunten. De school biedt een volwaardig gymnasium en zet zich daarnaast actief in voor aantrekkelijk en kwalitatief hoogstaand bètaonderwijs. Verder is er extra aandacht voor het vak Engels en biedt de school regelmatig internationaal georiënteerde onderwijsactiviteiten aan.
Bijzonderheden
Sinds 2003 maakt de school, samen met negen andere scholen in Den Haag en Rijswijk, deel uit van de Stichting VO Haaglanden.

Vacature

Functietitel
Docent scheikunde 1e graads - ziektevervanging 
Plaatsingsdatum
13-2-2020
Sluitingsdatum
13-3-2020
Met ingang van
6-5-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Aantal uren
12
Omschrijving
Wij zoeken een docent voor de klassen 4 vwo en 4 havo (12 lesuren per week) die tevens de 2e correctie van CE-1 en CE-2 kan doen. Ervaring met examenklassen is daarom een vereiste.
Het betreft een tijdelijke vervanging tot 1 augustus 2020. Voor het schooljaar 2020-2021 is er bij een positieve beoordeling zicht op minimaal dezelfde formatie.

De vaksectie scheikunde bestaat uit enthousiaste en ambitieuze docenten, die
zoeken naar een docent die een actieve en positieve inbreng in de sectie heeft.
Onze school participeert in het Jet-Net (Jongeren en Technologie Netwerk) programma en de leerlingen bezoeken daarom jaarlijks o.a. het Generation Discover Festival en het Boerhaave museum.
 
Het Maerlant-Lyceum is een school voor havo en vwo van iets meer dan 1000 leerlingen, waarvan 65% op het vwo (zowel atheneum als gymnasium). Het aantal leerlingen dat kiest voor een b├Ętaprofiel ligt hoger dan landelijk. Alle lokalen zijn uitgerust met smartboards en er zijn op afspraak laptopkarren beschikbaar. De docenten hebben de beschikking over een laptop.
 
Kijk op onze site voor meer informatie over onze school.
 

Eisen

Opleiding
1e graads

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wij zien uw motivatiebrief en CV graag zo spoedig mogelijk tegemoet ter attentie van onze rector, de heer R.G. Vogel. Solliciteren is mogelijk via Meesterbaan.
Vanwege de korte termijn worden geschikte kandidaten zo spoedig mogelijk na ontvangst van de sollicitatiebrief uitgenodigd voor een gesprek. Snel reageren is dus wenselijk.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.