Vacature Locatiedirecteur De Capelle in Amsterdam

Onderwijs

Over De Capelle

Naam school
Adres
Rode Kruisstraat 10, 1025KN Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Oecumenisch
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Justa Heijm
Omschrijving
De Capelle is een basisschool in Amsterdam Noord. De school heeft een gemengde populatie, wat maakt dat het onderwijs volop in beweging is. De leerlingen komen uit vier verschillende wijken.
Het schoolgebouw is gebouwd in 2017 en wij vinden dit het mooiste schoolgebouw van Amsterdam. Het werken in dit gebouw is prettig, de school heeft een prettig werkklimaat en er is veel ruimte in en rondom de school. Daarnaast is de school energie neutraal, we zorgen dus goed voor ons milieu. Het profiel van de school is Kunst en Cultuur, dit is volop in beweging.
 

Vacature

Functietitel
Locatiedirecteur De Capelle 
Plaatsingsdatum
13-2-2020
Sluitingsdatum
13-3-2020
Met ingang van
01-04-2020
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Wij zijn een basisschool in Amsterdam Noord met een gemengde populatie en een grote diversiteit aan leerlingen. We willen de leerlingen een uitdagende en inspirerende leeromgeving met veel aandacht voor taal, kunst & cultuur en identiteit bieden. Uitgangspunt daarbij: iedereen mag zichzelf zijn! We zijn gevestigd in een prachtig gebouw met een prettig werkklimaat en veel ruimte in en rondom de school.
 
De functie Wij zoeken een locatiedirecteur die samen met de directeur de ingezette koers, gericht op verdere versterking van onderwijskwaliteit, borgt en daar samen met het team en de ouders op inspirerende wijze invulling aan geeft. 
 
De locatiedirecteur waar wij naar op zoek zijn:
  • is in het bezit van het diploma ‘schoolleider primair onderwijs’ op minstens basisbekwaam niveau;
  • beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden naar zowel het team, de ouders, externe partijen als de kinderen;
  • is ‘sterk op de relatie’ en kan op een prettige manier contacten onderhouden met ouders/verzorgers over de dagelijkse gang van zaken op school; 
  • heeft een sterke onderwijskundige visie en is in staat het team te inspireren en te motiveren;
  • is positief ingesteld, werkt op alle fronten vanuit een waarderende grondhouding;
  • heeft gevoel voor humor.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
AB
Arbeidsvoorwaarden
Wat biedt AMOS
De functie van locatiedirecteur van de Capelle heeft een betrekkingsomvang van 1,0 fte. Ingangsdatum per 1 april 2020 of zo snel mogelijk. De functie is ingeschaald in salarisschaal AB.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Justa Heijm (directeur) via 020-6367723 of per mail via justa.heijm@amosonderwijs.nl.
Je kunt je sollicitatie t/m 25 februari mailen naar Zohra el Sekalle (HRM Adviseur) per zohra.elsekalle@amosonderwijs.nl o.v.v. “vacature locatiedirecteur Capelle”.
Eind februari zal de brievenselectie plaatsvinden en de gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 2 maart en de week van 9 maart 2020 .
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.