Vacature Docent Natuur- en Scheikunde – vmbo in Rotterdam

Onderwijs

Over STC-Group

Naam school
Adres
Lloydstraat 300, 3024EA Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar Beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Tamara Pols
Omschrijving

STC Group is dé verticale onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. STC Group biedt onderwijs aan op vmbo-, mbo-, hbo– en masterniveau. Daarnaast biedt STC Group volwasseneneducatie en toegepast onderzoek. De organisatie is internationaal actief en heeft locaties in binnen- en buitenland. Het hoofdkantoor is gevestigd in mainport Rotterdam.

Vacature

Functietitel
Docent Natuur- en Scheikunde – vmbo 
Plaatsingsdatum
11-2-2020
Sluitingsdatum
11-3-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Vast
FTE
0,7
Omschrijving

Werk je graag met jongeren en vind je het leuk om leerlingen in een belangrijke levensfase op weg te helpen? Ben je flexibel ingesteld, kan je creatief denken en ben je een echte verbinder? Heb je passie voor Natuur-  en Scheikunde? Wie weet is deze baan voor 0.7 fte jou op het lijf geschreven!

STC Group is de verticale vak instelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. Met passie voor ons eigen vak leiden wij (toekomstige) professionals op. Jong en oud, van vmbo- tot masterniveau, is bij ons welkom voor een gedegen beroepsopleiding of training.

Het STC vmbo college is een innovatieve middelbare school met locaties op beide oevers van de Maas in Rotterdam. Het STC vmbo college biedt het examenprofiel Maritiem en Techniek. Dat doen we met een team van gedreven docenten en instructeurs. Leerlingen met het advies basis, kader en gemengde leerweg zijn van harte welkom. Leren door te ervaren in een stimulerende omgeving staat bij ons voorop. Docenten en leerlingen kunnen daarom gebruik maken van allerlei innovatieve faciliteiten zoals simulatoren, 3D- printers en opleidingsschepen.

Als docent Natuur- en Scheikunde (NaSk) geef je les aan vmbo-leerlingen in de bovenbouwklassen. Je helpt hen toekomstgerichte keuzes te maken in een belangrijke levensfase. Je bent creatief in het overbrengen van je kennis over Natuur en Scheikunde en weet met de juiste oplossingen te komen, zodra je merkt dat leerlingen moeite hebben om mee te komen. Je zoekt de verbinding met de leerlingen en bouwt een relatie met hen op waarbij je jouw brede kijk op de wereld met hen deelt.

Eisen

Functie-eisen

De collega die wij zoeken is een optimist en realist en speelt een belangrijke rol bij het actueel en aantrekkelijk houden van het lesprogramma. Je levert daarnaast een bijdrage aan onze vakgroepen en aan diverse mooie projecten binnen STC Group.

Daarnaast heb je:

  • een tweede graads onderwijsbevoegdheid Natuur en/of Scheikunde of is bereid deze te behalen;
  • heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • heeft aantoonbaar affiniteit met lesgeven aan jongeren op vmbo-niveau;
  • schakelt moeiteloos tussen verschillende didactische werkvormen;
  • een goed reflectievermogen en ben je enthousiast over Natuur- en Scheikunde;
  • herkent zich in onze kernwaarden: nieuwsgierigheid, vakmanschap en respectvol;
  • is in staat zelfstandig te werken, maar voelt zich tegelijkertijd onderdeel van een team en draagt bij aan een goede teamsfeer.

 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende maar evenwichtige omgeving waar leren én werken leuk is. Je gaat aan de slag in een enthousiast team met gedreven collega’s op de locatie Westzeedijk in Rotterdam.

Op deze functie van 0,7 fte is de cao mbo van toepassing. Dat betekent dat je start in het nieuwe schooljaar met een aanstelling voor een (school)jaar met uitzicht op verlenging en een salaris in schaal LB of LC (afhankelijk van je ervaring als docent). Ook bieden wij een 13e maand, een flink aantal vakantiedagen, een interessante woon-werkvergoeding, een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering en een prima pensioenregeling.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Wil je meer weten?

Heb je inhoudelijke vragen over deze functie, bel of mail dan met Andre Nouwen, onderwijsmanager STC vmbo college locatie Westzeedijk, via 06 – 29 09 03 37.

Vragen over de sollicitatieprocedure stel je aan Tamara Pols, recruiter, via 010 – 448 62 00.

Solliciteren

Wil je solliciteren, klik dan op de button ‘solliciteren’ en laat je cv en motivatie achter.

Goed om te weten: het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.