Vacature Docent Frans in Zeist

Onderwijs

Over De Breul

Naam school
Adres
Arnhemse Bovenweg 98, 3708AG Zeist
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. L. Ouwerkerk
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Katholieke Scholengemeenschap De Breul in Zeist is een school voor mavo, havo, atheneum en gymnasium met circa 1650 leerlingen en 160 personeelsleden. Een school met een prettig leer- en werkklimaat, met veel aandacht voor onderwijsontwikkeling, leerlingbegeleiding en personeelsbeleid. Leerlingen, ouders en medewerkers zijn actief bij de school betrokken.
De school is voortdurend bezig om didactische werkvormen te ontwikkelen waarbij de leerlingen actief, zelfstandig en met plezier kunnen werken.

Vanuit het motto “wederzijds vertrouwen” proberen wij onze pedagogische doelen te realiseren waarbij wij zowel in onze begeleiding, als in onze didactiek ruimte aan de leerlingen willen geven voor de eigen ontwikkeling, maar ook -waar nodig-  structuur bieden, omdat leerlingen nu eenmaal verschillend leren en leven. Wij zijn gesitueerd op een prettige locatie en wij hebben gunstige arbeidsvoorwaarden.

De Breul heeft een rijke traditie van buitenlesactiviteiten. De school ligt in een mooie, bosrijke omgeving en is gehuisvest in een goed geoutilleerd gebouw dat op ongeveer 10 minuten loopafstand ligt van het NS station Driebergen-Zeist. Diverse buslijnen stoppen bij de ingang van de school. De Breul behoort tot de Utrechtse Universitaire praktijkscholen.

Wil je werken in het midden van het land, in een groene omgeving, goed bereikbaar met auto en OV?        

Vacature

Functietitel
Docent Frans 
Plaatsingsdatum
10-2-2020
Sluitingsdatum
10-3-2020
Met ingang van
01-05-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6
Aantal uren
15
Omschrijving
Wegens vervanging van een afwezige collega zijn wij vanaf 1 mei tm einde schooljaar op zoek naar een collega docent Frans

De vacature betreft een vwo onderbouw vacature met de volgende klassen/niveau's:
- vwo/gym klas 3
- vwo klas 1
- havo klas 3
- mavo klas 2
 

Eisen

Opleiding
2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.