Vacature Leerkracht gr. 1/2 in Rotterdam

Onderwijs

Over Elisabeth

Naam school
Adres
Carnissedreef 292, 3084NN Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. M.G.M. Sponselee
Omschrijving
De Rotterdamse Stichting voor Katholiek Onderwijs is een vereniging die al 145 jaar scholen voor Katholiek Onderwijs in Rotterdam en de buitengemeenten bestuurt en beheert. Onder het bestuur van de stichting ressorteren 66 scholen voor primair onderwijs, waar bijna 20.000 kinderen en 1900 personeelsleden een groot deel van hun dagen doorbrengen. De RVKO is een stichting die gekenmerkt wordt door openheid. De drempels zijn laag. Het geheel van 66 scholen biedt voldoende mogelijkheid om desgewenst van school te veranderen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ons streven is: de juiste leerkracht op de juiste plaats. Personeelsleden met ambities krijgen alle kansen en mogelijkheden. Er is een groot budget voor bij- en nascholing. De RVKO voert een specifiek beoordelingsbeleid voor nieuwe leerkrachten, dat optimale kansen biedt op een vaste aanstelling.
Bijzonderheden
De RVKO is een professionele organisatie die 66  scholen voor primair onderwijs bestuurt in Rotterdam en omliggende gemeenten.
 
Vanuit onze katholieke inspiratie bieden we elke leerling de kans om uit te groeien tot ‘levenskunstenaar’, een mens die in staat is ten volle te leven, met en voor anderen en die om kan gaan met voorspoed en tegenslag.
 
Onze scholen hebben in het primaire proces veel ruimte voor eigen beleid. Tegelijkertijd kenmerkt de RVKO zich steeds meer door een intensieve kwaliteitszorg in de scholen en in de ondersteunende diensten.
 
We zijn een organisatie waarin mensen binnen een helder kader hun verantwoordelijkheid nemen, waar er ruimte is voor individuele en gezamenlijke ontwikkeling, waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en waarin onze waarden worden uitgedragen en nageleefd.
 
We leveren een betekenisvolle bijdrage aan een betere wereld, waarin mensen hun kwaliteiten en talenten ontwikkelen met zorg voor en in verbinding met de medemens.
 

Vacature

Functietitel
Leerkracht gr. 1/2 
Plaatsingsdatum
7-2-2020
Sluitingsdatum
6-5-2020
Met ingang van
10-6-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.4250
Omschrijving
Per juni 2020 zijn wij op zoek naar een leerkracht voor gr. 1/2 voor 2 dagen (maandag en dinsdag). Het betreft een langdurige vervanging. 

Over de Elisabethschool:
Op de Elisabethschool zijn wij trots op onze leerlingen en de leerlingen leren trots op zichzelf te zijn. Ons pedagogisch en didactisch klimaat is zodanig ingericht dat wij kinderen zelfvertrouwen bieden waardoor zij een positief, reëel zelfbeeld ontwikkelen. De leerlingen durven fouten te maken en daarvan te leren. Wanneer leerlingen in groep 8 onze school verlaten, hebben zij zich ontwikkeld tot kinderen die kunnen plannen en samenwerken. Zij zijn in staat zelfstandig keuzes te kunnen en durven maken. Met deze vaardigheden kunnen zij de middelbare school met vertrouwen tegemoet te zien.

Op de Elisabethschool vragen wij ons steeds af wat de onderwijsbehoeften zijn van onze leerlingen. Wij stellen hoge doelen om dát uit onze leerlingen te halen wat ze in zich hebben. Door middel van handelingsgericht werken en denken zijn wij in staat de opbrengsten te verhogen.

Daarnaast zijn wij sinds schooljaar 2015-2016 gestart met Leertijd Uitbreiding (zogeheten LTU). Dit zijn lessen die volledig geintegreerd zijn in het lesprogramma van de Elisabethschool. De vakken aikido, koken, tuinieren, techniek, beeldende vorming en filosofie worden aangeboden door vakdocenten.Vanaf aankomend schooljaar beschikken wij daarnaast over een interactieve gymzaal en krijgen de leerlingen pauzesport aangeboden. Ook muziek zal tot het aanbod gaan behoren. Op deze manier wil de Elisabethschool bijdragen aan de brede ontwikkeling van alle leerlingen!

Voor meer informatie over de school, klik op: https://www.kbselisabeth.nl/

 

Eisen

Functie-eisen
Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij: 
·          In het bezit is van een pabo diploma;
·          De missie en visie van de RVKO onderschrijft en uitdraagt;
·          Op eigentijdse wijze invulling geeft aan de katholieke identiteit en visie van de school onderschrijft en uitdraagt;
·          In nauwe samenwerking met je collega’s en de directie zorgt voor een optimale onderwijskwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
·          Een inspirerende leer- en werkomgeving;
·          Een professioneel en innovatief werkklimaat;
·          Salariëring conform de CAO-PO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met 
Bas Blummel, directeur (bas.blummel@rvko.nl) of Bo Hengeveld, adjunct-directeur (bo.vanderknaap@rvko.nl) of bel 010-4817244
 
Je sollicitatiebrief met cv kun je per e-mail sturen o.v.v. sollicitatie 'Leerkracht gr. 1/2' aan de directie op bovenstaand e-mailadres.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.