Vacature Docent Techniek in Roermond

Onderwijs

Over NIVVO Roermond

Naam school
Adres
Kazerneplein 7, 6041TG Roermond Limburg
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Particulier, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound, OGO, Internationale school
Sector
Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Recruiter
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"‚Äč (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Vacature

Functietitel
Docent Techniek 
Plaatsingsdatum
4-2-2020
Sluitingsdatum
4-4-2020
Met ingang van
4-2-2020
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving
Voor een school in de omgeving van Amersfoort zijn wij per direct op zoek naar een Docent Techniek 2e graads.
Het betreft een vacature voor 0,9 fte. De vacature start per direct en is voor langere periode.

Functie
Als docent Techniek ga je lesgeven aan de leerlingen van het praktijkonderwijs. Je verzorgt lessen op het gebied van Techniek en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen.

Functie eisen
 • 2e graads bevoegdheid;
 • Per direct beschikbaar;
 • Enthousiasme, oplossingsgericht en bovenal een teamspeler;
 • Goede pedagogische en didactische vaardigheden;
 • Goede vaardigheden met nieuwe (interactieve) media;
 • Affiniteit met de doelgroep.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:
 • Salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Reiskosten;
 • Professionele begeleiding en coaching;
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.

Inlichtingen
Fenny Daud f.daud@nivvo.nl
0613422051 (appen mag ook) of 0318-506926

Eisen

Opleiding
2e graads
Minimaal aantal jaren werkervaring
0
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.