Vacature Groepsleerkracht in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
Rivium Boulevard 156, 2909LK Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. Lars Valk
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
4-2-2020
Sluitingsdatum
15-6-2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,2 / 1,0
Omschrijving
Voor een school in Rotterdam zijn wij op zoek naar een gedreven leerkracht.
Deze school is altijd bezig met de toekomst van het kind en vindt het daarom belangrijk dat zij veel tijd besteden aan een groot aantal basisvakken zodat de kinderen later goed mee kunnen doen in de samenleving.

Het team waarin jij komt te werken is zeer gedreven om de kinderen het beste mee te geven, er worden veel activiteiten georganiseerd waarbij iedereen zijn beste beentje voor zet en waarbij de ouders worden betrokken. Zo voelen ook zij zich nauw betrokken bij een deel van de schoolopvoeding.

Eisen

Functie-eisen

Je bent een gedreven leerkracht
Je bent in het bezit van een uitstekend stukje geduld
Je bent bekend in het lesgeven aan NT2 klassen
Je bent in het bezit van een inmense woordenschat
Je ziet het als uw taak deze kinderen te helpen te integreren in onze samenleving

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
  • Je krijgt reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer (met een maximum van €40,- per dag).
  • Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs.
  • Je krijgt van ons persoonlijk coaching en training van onze eigen onderwijsprofessionals.
  • Wij bieden een aantrekkelijke voordeelservice voor al onze docenten en je kunt voor een gereduceerde prijs shoppen in onze Personeelsvoordeelwinkel.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van je cv, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op één van onze kantoren. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.