Vacature Docent gym en/of biologie op M/H/V niveau in Den Haag

Onderwijs

Over Pleysier College Westerbeek

Adres
Asmansweg , 2571BK Den Haag Zuid-Holland
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Groeneweg
Omschrijving
Pleysier College Westerbeek biedt onderwijs en begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 20 jaar. Alle leerlingen hebben een mavo, havo of vwo-niveau.  Veel leerlingen hebben een vorm van autisme of hebben om andere redenen extra ondersteuning nodig.
Het onderwijsprogramma wordt afgestemd op de ontwikkelingsmogelijkheden van het individu.
 
Op onze veilige en gestructureerde school kunnen leerlingen hun sterke kanten ontdekken en hun didactische en sociale capaciteiten ontwikkelen. We streven ernaar dat de scholieren het dagelijks leven beter gaan begrijpen en gelukkige deelnemers van onze maatschappij worden.
Als onze leerlingen eenmaal zover zijn, helpen wij ze om een adequaat vervolgtraject te kiezen. Pleysier College Westerbeek kent in hoofdzaak de uitstroommogelijkheid richting vervolgonderwijs. Door doelgericht uitstroombeleid streven wij naar een warme aansluiting met het ROC, het HBO of met een Universiteit.
Brugklassen op een andere locatie
Om de toestroom van nieuwe leerlingen goed op te kunnen vangen, beschikt onze school met ingang van schooljaar 2018-2019, over een tweede locatie in Den Haag: Kootwijkstraat 35.
Het schoolgebouw aan de Kootwijkstraat is specifiek ingericht voor de leerlingen van de brugklassen.

Vacature

Functietitel
Docent gym en/of biologie op M/H/V niveau 
Plaatsingsdatum
31-1-2020
Sluitingsdatum
20-6-2020
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving
Pleysier College Westerbeek biedt onderwijs aan leerlingen van 12 t/m 20 jaar met een gedragsstoornis en/of psychiatrische problematiek. Wij bieden diplomagericht onderwijs (mavo, havo en vwo) en zijn gespecialiseerd in de begeleiding van leerlingen met een stoornis in het autistisch spectrum (ASS),  maar ook  niet ASS-leerlingen  maken deel uit van de leerlingpopulatie.
Op onze veilige en gestructureerde school kunnen leerlingen aan hun toekomst bouwen, hun sterke kanten ontdekken en hun didactische en sociale capaciteiten ontwikkelen. Het onderwijsprogramma wordt afgestemd op de ontwikkelingsmogelijkheden van de leerling .
 
Als onze leerlingen eenmaal zover zijn, helpen wij ze om een vervolgtraject te kiezen. Pleysier College Westerbeek kent in hoofdzaak  uitstroom naar vervolgonderwijs. Door gericht uitstroombeleid streven wij naar een warme aansluiting met het ROC, het HBO en de Universiteit.
 
Binnen onze school ontstaat een tijdelijke vacature (ziektevervanging): Docent gym en/of biologie  op M/H/V niveau  
Het betreft 11 lesuren gym en 7 lesuren biologie

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Voor de bovenstaande functie  geldt:
 
Je hebt hart voor leerlingen die een speciale aanpak nodig hebben en je maakt een bewuste keuze om met deze leerlingen te werken. Uiteraard is het een pré als je ervaring hebt met onze specifieke doelgroep. Je hebt een afgeronde passende opleiding of bent bereid een opleiding te doen. Naast een heldere motivatie voor de vacature en het werken met deze doelgroep beschik je over doorzettingsvermogen, kun je tegen een stootje en ben je in staat een professionele relatie aan te gaan met de leerlingen.  Je bent enthousiast en betrokken en je kunt prima zelfstandig en in teamverband werken. Je weet wat er in een resultaatverantwoordelijke setting van je verwacht wordt.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Schaal LB
Arbeidsvoorwaarden
Aard van het dienstverband
Het betreft een tijdelijk dienstverband (ziektevervanging)
 
Inwerken en begeleiden
Wij vinden het belangrijk te investeren in de begeleiding van nieuwe medewerkers. Daarom koppelen we je aan een collega die jou persoonlijk begeleidt zodat je snel vertrouwd bent met de collega’s, onze leerlingen, het pedagogisch handelen, de zorgstructuur en de dagelijkse routines. 

Salaris
Docent                 : Schaal LB

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over de functies kun je contact opnemen met de directeur de heer M. Groeneweg, of mevrouw A.K. Mollema  (adjunct) 070-315 0050, m.groeneweg@pleysier.nl.

Sollicitaties graag per mail richten aan m.groeneweg@pleysier.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.