Vacature Docent Lichamelijke opvoeding in Rotterdam

Onderwijs

Over Zuiderpark

Naam school
Adres
Jan Ligthoutstraat 250, 3008AK Rotterdam Zuid-Holland
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Dhr. R. Loots
Omschrijving
De stichting LMC Voortgezet Onderwijs voert het bevoegd gezag over 24 scholen voor voortgezet onderwijs in Rotterdam en omstreken. In kleinschalige en veilige leeromgevingen bieden we onderwijs dat aansluit op het ontwikkelingsniveau van de leerlingen, varierend van gymnasium tot praktijkonderwijs. Zorgzaamheid en schoolklimaat zijn daarbij even belangrijk als leerprestaties. De individuele capaciteiten van de leerlingen en hun veelzijdigheid staan centraal. LMC wil deze talenten verhelderen en verzilveren. LMC streeft naar het allerhoogste leerrendement dat bereikbaar is voor de individuele leerling, onder het motto: er uit halen wat er in zit. Bij LMC werken ca. 1.000 medewerkers die lessen verzorgen en ondersteuning bieden aan 8.000 leerlingen. LMC Rotterdam is daarmee een van de grotere onderwijswerkgevers in de regio.

Vacature

Functietitel
Docent Lichamelijke opvoeding 
Plaatsingsdatum
24-1-2020
Sluitingsdatum
24-2-2020
Met ingang van
30 maart 2020
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,56
Aantal uren
14
Omschrijving
Het Zuiderpark College telt ca. 800 leerlingen, is gevestigd op de Montessoriweg 26 in Rotterdam en heeft een samenwerkingsverband met de Internationale Schakelklassen (ISK), gevestigd op de Beumershoek 3 in Rotterdam.
Voor deze afdeling zoeken wij een docent voor Lichamelijke Oefening, m.i.v. 30 maart voor 12 tot 14 lessen b.v.k. op woensdag en donderdag wegens vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof.

De afdeling Internationale Schakelklassen (ISK) telt ca. 100 leerlingen en het team bestaat uit zo’n 15 deskundige en enthousiaste docenten. Onze leerlingen wonen nog maar kort in Nederland en spreken weinig of geen Nederlands. Ze zijn tussen de 12 en 16 jaar oud. Na één tot twee jaar stromen ze door naar een reguliere vmbo-klas of naar het mbo.

Heb je interesse en affiniteit en/of ervaring met onze doelgroep, dan ontvangen we graag zo spoedig mogelijk je motivatiebrief en CV. Contactpersoon: C. Mayer, teamleider ISK-Zuiderpark
Meer weten? Kijk dan op: https://www.zuiderpark.nl/ons-onderwijs/internationale-schakelklas-isk

 

Eisen

Functie-eisen
Docent L.O. Voortgezet Onderwijs  
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.