Vacature AVO Docent in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over NIVVO Rotterdam

Naam school
Adres
Rivium Boulevard 156, 2909LK Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Vrijeschool, Praktijkonderwijs, Rebound
Sector
Voortgezet Onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Recruiter
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Vacature

Functietitel
AVO Docent 
Plaatsingsdatum
20-1-2020
Sluitingsdatum
20-3-2020
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
40 uur
Omschrijving
Voor een dynamische stichting in de omgeving Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een AVO Docent. Het betreft een vacature voor 1.0 FTE tot 1 FTE met mentortaken.

Functie
Onze school brengt veel deskundigheid samen in een bijzondere voorziening. Het is een orthopedagogisch en didactisch centrum, bedoeld voor alle leerlingen uit de regio Utrecht die de aansluiting met het reguliere voortgezet onderwijs (VO) of middelbaar beroepsonderwijs (mbo) dreigen te verliezen of al verloren hebben.

op onze school gaan leerlingen samen met deskundige begeleiders en docenten aan de slag om de schoolloopbaan in te vullen of weer op de rails te krijgen. Zij bieden een passende leeromgeving met maatwerk. Elke leerling krijgt een persoonlijk, didactisch programma, passend bij zijn of haar talenten, behoeften en mogelijkheden. Zij begeleiden iedere leerling naar een school, een diploma of werk.

Functie eisen
 • 1e of 2e graads bevoegdheid
 • Ervaring op het VMBO/Praktijkonderwijs of SO
 • Ervaring met jongeren met gestapelde problematiek
 • Pedagogisch en didactisch vakmanschap
 • Handelingsgericht werken
 • Teamplayer

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:
 • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
 • een reiskostenvergoeding conform CAO;
 • professionele begeleiding en coaching;
 • vrij tijdens de schoolvakanties;
 • minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.
Solliciteer snel en maak kans op die mooie, nieuwe baan in het onderwijs!

Inlichtingen
Erwin Grootenboer
0318 506926

Eisen

Opleiding
2e graads
Minimaal aantal jaren werkervaring
2
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.