Vacature Groepsleerkracht in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
Rivium Boulevard 156, 2909LK Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. Lars Valk
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
17-1-2020
Sluitingsdatum
15-6-2020
Met ingang van
17-01-2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,2 / 1,0
Omschrijving

Voor een gezellige en warme school in Rotterdam ben ik op zoek naar een leerkracht met ervaring in het speciaal onderwijs. 

De school is voor kinderen met een langdurige of chronische ziekte wat zich zowel somatisch als psychosomatisch kan uiten. De school heeft als doel om het kind indivueel maximaal te laten ontwikkelen. Naast het passend onderwijs hecht de school veel waarde aan de ontwikkeling van sociaal-emotionele vaardigheden, zelfstandigheid en algemene ontwikkeling.

Heb jij affiniteit met de onderbouw, en lijkt jou het werken op deze bijzondere school een geweldige uitdaging? Ben jij minimaal twee dagen per week beschikbaar? Dan zie ik de sollicitatie graag tegemoet!

Eisen

Functie-eisen
  • Je bent in het bezit van een pabo diploma

  • Jouw hart gaat sneller kloppen van de kleuters

  • Jij bent creatief in het aanbieden van lesstof

  • Je zorgt voor structuur en regelmaat in de klas

  • Je bent woonachtig in Rotterdam of bent bereid hier naartoe te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van je cv, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.