Vacature Groepsleerkracht in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over DIT IS WIJS

Naam school
Adres
Rivium Boulevard 156, 2909LK Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. Lars Valk
Omschrijving

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies:

  • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
  • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde: we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
  • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!

We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS. Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
17-1-2020
Sluitingsdatum
20-6-2020
Met ingang van
17-01-2020
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.2 / 1.0
Omschrijving

Voor een gezellige openbare basisschool in Schiebroek ben ik op zoek naar een leuke juf of meester voor groep 7. De kinderen hebben jou drie dagen per week nodig tot aan de zomervakantie.

De school kenmerkt zich door al het groen waar de school door omgeven is! Op het schoolplein zijn geen saaie grijze tegels te vinden, maar juist veel bomen, planten, rotsen en natuurlijke materialen. De school zet zich in voor de zelfontwikkeling van de kinderen, hoe zij zelfstandig oplossingen kunnen vinden en hoe belangrijk samenwerken is. Andere kernpunten zijn vernieuwen, duurzame veranderingen, planmatig werken en zelfsturing. Kortom: een school van deze tijd waar zowel de kinderen als de leerkrachten de ruimte krijgen om maximaal te ontwikkelen.

Ben jij enthousiast geworden? Ik zie jouw sollicitatie graag tegemoet!

Eisen

Functie-eisen
  • Je bent in het bezit van een pabo diploma;
  • Je bent drie dagen per week beschikbaar;
  • Je hebt affiniteit met de bovenbouw;
  • Je bent woonachtig in Rotterdam of bereid hier naartoe te reizen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een volledige reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van je cv, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.