Vacature Leerkracht kleutergroep in Breda

Onderwijs

Over Auris De Spreekhoorn

Naam school
Adres
Dirk Hartogstraat 10, 4812GE Breda Brabant
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Hereijgers
Omschrijving
Auris De Spreekhoorn is een school voor leerlingen van 3 tot 13 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen die moeite hebben met taal. Problemen met bijvoorbeeld spreken, woorden onthouden en duidelijk maken wat hij of zij bedoelt. Ook verzorgen wij onderwijs aan slechthorende leerlingen. Leerlingen met een intensief cluster 2-arrangement zijn welkom op onze school. Ook hun ouders zijn welkom.

Auris De Spreekhoorn is onderdeel van de Koninklijke Auris Groep. De Koninklijke Auris Groep is partner voor mensen die moeite hebben met horen, spreken, lezen, schrijven of begrijpen. De organisatie is creatief, verbindend en betrokken.

Vacature

Functietitel
Leerkracht kleutergroep 
Plaatsingsdatum
17-1-2020
Sluitingsdatum
24-2-2020
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,5 - 1,0
Omschrijving
Auris De Spreekhoorn
 
Auris De Spreekhoorn is voor een kleutergroep per maart 2020 op zoek naar een enthousiaste, flexibele en professionele collega in de functie van 
 
Leerkracht
voor de omvang van 2,5 dag of 5 dagen per week tot het einde van het schooljaar
 
Je geeft onderwijs aan leerlingen met een TOS, soms in combinatie met bijkomende problematiek. Je werkt opbrengstgericht en doelgericht om optimaal te voldoen aan de onderwijsbehoefte van de leerling. Je werkt intensief samen met de logopedist en de onderwijsassistent.
 
Wat bieden wij?
 • een enthousiast, leerlinggericht en multidisciplinair team
 • een uitdagende en afwisselende baan
 • een school met plezierige, deskundige collega’s, gericht op samenwerking
 • een professionele onderwijsleeromgeving waarin talenten benut worden
 • salaris conform CAO PO, schaal 11, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.434,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • in eerste instantie een tijdelijke aanstelling tot aan de zomervakantie
 
Wat verwachten wij van jou?
 • een afgeronde PABO-opleiding, bij voorkeur aangevuld met een master SEN
 • affiniteit met onze doelgroep
 • bij voorkeur kennis van en ervaring met de doelgroep
 • een profiel dat nauw aansluit bij de kernwaarden van Auris
 • bij indiensttreding een Verklaring omtrent het Gedrag (VoG)
 
Wie ben jij?
 • iemand die reflectief, zelfstandig, communicatief vaardig en flexibel is
 • iemand die bij voorkeur heeft gewerkt met ‘Met Woorden in de Weer’.
 • iemand die goed kan samenwerken
 • iemand die structuur en voorspelbaarheid kan bieden aan leerlingen
 
Wil je meer weten of direct solliciteren?
Kijk op www.spreekhoorn.nl voor meer informatie over Auris De Spreekhoorn. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Christian van der Linden, teamleider Auris De Spreekhoorn, via e-mailadres c.vanderlinden@auris.nl.
 
Je sollicitatiebrief met CV en referenties kun je tot 24 januari 2020 sturen naar Renate Hereijgers, secretaresse, via emailadres r.hereijgers@auris.nl. De gesprekken vinden plaats op 28 januari in Breda.
 
Auris in het kort
Auris is de professionele partner van mensen die ondersteuning nodig hebben bij horen, spreken of taal. Auris bestaat uit scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs, ambulante diensten, audiologische centra en zorglocaties. Auris zorgt voor passend onderwijs en begeleidt professionals door bijvoorbeeld scholing en advies. Daarnaast voert Auris praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek uit. In de regio’s Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland en Midden-Nederland werken ruim 1500 mensen om te zorgen dat onze cliënten zo veel mogelijk zelfstandig hun leven leiden en optimaal kunnen deelnemen aan de maatschappij. In 2018 werd Auris Zorg erkend als expertisecentrum Zintuiglijk Gehandicapten (ZG). Auris heeft drie excellente so-scholen.
Onze kernwaarden zijn samen, zorgvuldig en slagvaardig. Deze waarden van Auris zijn geformuleerd, net als de missie en visie, vanuit het perspectief van onze cliënt en leerling. Zij staan bij Auris centraal. Wil je meer lezen over Auris? Kijk op www.auris.nl

De vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Functie-eisen

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.