Vacature Medewerker crediteurenadministratie in Amsterdam

Onderwijs

Over Spinoza Lyceum

Naam school
Contactpersoon
Dhr. N. Schreurs
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het Spinoza Lyceum is een Daltonschool voor gymnasium, atheneum, havo en mavo (vmbo-tl). Het is een openbare school waar gewerkt en geleerd wordt volgens de Daltonprincipes. De school kenmerkt zich door een open en tolerant leer- en werkklimaat. Het onderwijs op het Spinoza Lyceum vraagt om een actieve leerhouding van leerlingen en doet een groot beroep op zelfstandigheid en samenwerken. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen een breed vakkenpakket krijgen, met veel aandacht voor talen, betavakken en kunstvakken. Het Spinoza Lyceum buit de mogelijkheden van een brede school met gymnasium, atheneum, havo en mavo ten volle uit. We behalen in alle afdelingen goede resultaten.

Het Spinoza Lyceum is een actieve opleidingsschool voor de Universiteit van Amsterdam (ILO) en de Hogeschool (HVA). Met ongeveer 1250 leerlingen en ruim 120 medewerkers is het Spinoza Lyceum een overzichtelijke organisatie met een prettige werksfeer. We hebben een uitgebreid begeleidingsprogramma voor stagiairs en nieuwe collega’s.

Vacature

Functietitel
Medewerker crediteurenadministratie 
Plaatsingsdatum
15-1-2020
Met ingang van
zsm
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,3000 fte
Aantal uren
nvt
Omschrijving
Ter vervanging van een van onze collega's gedurende haar zwangerschapsverlof, zoeken we per direct tot de zomervakantie een enthousiaste medewerker crediteurenadministratie. De omvang van de vacature bedraagt 0,3000 fte en zal verdeeld worden over drie halve dagen (de maandag, woensdag en vrijdag). Ben jij in staat om accuraat te werken, heb je ervaring met AFAS Profit en kent het proces rondom het verzamelen en inboeken van facturen voor jou geen geheimen? Dan zoeken wij jou! 

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
salarisschaal 5
Arbeidsvoorwaarden
conform CAO VO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Let op, solliciteren kan alleen via onze eigen sollicitatieportal:
https://www.werkenbijspinoza.nl/vacaturebeschrijving/medewerker-crediteurenadministratie
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.