Vacature Medewerker P&O (vervanging zwangerschapsverlof) in Amsterdam

Onderwijs

Over Spinoza Lyceum

Naam school
Contactpersoon
Dhr. N. Schreurs
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Dalton
Sector
Voortgezet Onderwijs
Beschrijving
Het Spinoza Lyceum is een Daltonschool voor gymnasium, atheneum, havo en mavo (vmbo-tl). Het is een openbare school waar gewerkt en geleerd wordt volgens de Daltonprincipes. De school kenmerkt zich door een open en tolerant leer- en werkklimaat. Het onderwijs op het Spinoza Lyceum vraagt om een actieve leerhouding van leerlingen en doet een groot beroep op zelfstandigheid en samenwerken. Wij vinden het belangrijk dat de leerlingen een breed vakkenpakket krijgen, met veel aandacht voor talen, betavakken en kunstvakken. Het Spinoza Lyceum buit de mogelijkheden van een brede school met gymnasium, atheneum, havo en mavo ten volle uit. We behalen in alle afdelingen goede resultaten.

Het Spinoza Lyceum is een actieve opleidingsschool voor de Universiteit van Amsterdam (ILO) en de Hogeschool (HVA). Met ongeveer 1250 leerlingen en ruim 120 medewerkers is het Spinoza Lyceum een overzichtelijke organisatie met een prettige werksfeer. We hebben een uitgebreid begeleidingsprogramma voor stagiairs en nieuwe collega’s.

Vacature

Functietitel
Medewerker P&O (vervanging zwangerschapsverlof) 
Plaatsingsdatum
15-1-2020
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5000 fte
Aantal uren
nvt
Omschrijving
Ter vervanging van een van onze collega's in verband haar opname van zwangerschapsverlof, zoeken wij per direct tot de zomervakantie een enthousiaste medewerker P&O. Heb jij ervaring met de processen rondom werving van personeel, ben je bekend met de Wet Verbetering Poortwachter en heb je ervaring met het zelfstandig voeren van een personeelsadministratie. Heb je daarnaast affiniteit met het onderwijs en bij voorkeur ervaring met de CAO Voortgezet Onderwijs, zodat je in staat bent vragen van medewerkers en leidinggevenden te beantwoorden? Dan zoeken we jou!  

Solliciteren kan alleen via onze eigen sollicitatieportal:
https://www.werkenbijspinoza.nl/vacaturebeschrijving/medewerker-p-o-vervanging-zwangerschapsverlof
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
salarisschaal 8
Arbeidsvoorwaarden
conform CAO VO

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Let op, solliciteren kan alleen via onze eigen sollicitatieportal:
https://www.werkenbijspinoza.nl/vacaturebeschrijving/medewerker-p-o-vervanging-zwangerschapsverlof
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.