Vacature Vakleerkracht gym in Spijkenisse

Onderwijs

Over Mgr. Bekkers

Naam school
Adres
Eikenlaan 88B, 3203BM Spijkenisse
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. M.G.M. Sponselee
Omschrijving
De Rotterdamse Stichting voor Katholiek Onderwijs is een vereniging die al 145 jaar scholen voor Katholiek Onderwijs in Rotterdam en de buitengemeenten bestuurt en beheert. Onder het bestuur van de stichting ressorteren 66 scholen voor primair onderwijs, waar bijna 20.000 kinderen en 1900 personeelsleden een groot deel van hun dagen doorbrengen. De RVKO is een stichting die gekenmerkt wordt door openheid. De drempels zijn laag. Het geheel van 66 scholen biedt voldoende mogelijkheid om desgewenst van school te veranderen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ons streven is: de juiste leerkracht op de juiste plaats. Personeelsleden met ambities krijgen alle kansen en mogelijkheden. Er is een groot budget voor bij- en nascholing. De RVKO voert een specifiek beoordelingsbeleid voor nieuwe leerkrachten, dat optimale kansen biedt op een vaste aanstelling.
Bijzonderheden
De RVKO is een professionele organisatie die 66  scholen voor primair onderwijs bestuurt in Rotterdam en omliggende gemeenten.
 
Vanuit onze katholieke inspiratie bieden we elke leerling de kans om uit te groeien tot ‘levenskunstenaar’, een mens die in staat is ten volle te leven, met en voor anderen en die om kan gaan met voorspoed en tegenslag.
 
Onze scholen hebben in het primaire proces veel ruimte voor eigen beleid. Tegelijkertijd kenmerkt de RVKO zich steeds meer door een intensieve kwaliteitszorg in de scholen en in de ondersteunende diensten.
 
We zijn een organisatie waarin mensen binnen een helder kader hun verantwoordelijkheid nemen, waar er ruimte is voor individuele en gezamenlijke ontwikkeling, waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en waarin onze waarden worden uitgedragen en nageleefd.
 
We leveren een betekenisvolle bijdrage aan een betere wereld, waarin mensen hun kwaliteiten en talenten ontwikkelen met zorg voor en in verbinding met de medemens.
 

Vacature

Functietitel
Vakleerkracht gym 
Plaatsingsdatum
13-1-2020
Sluitingsdatum
6-5-2020
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.40000
Omschrijving
Voor een vervanging zij zijn per direct op zoek naar een vakleerkracht gym voor 2 dagen. Het betreft een langdurige vervanging tot het einde van het schooljaar op maandag en dinsdag.

Over de Mgr. Bekkersschool:

Onze school is een katholieke basisschool voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en is onderdeel van de RVKO. Vanuit het katholieke geloof hebben wij als kernwaarden: vertrouwen, verbondenheid, verantwoordelijkheid, respect, geloof en hoop. Wij hanteren het leerstofjaarklassensysteem en bieden hoogwaardig onderwijs door, naast basisvaardigheden als taal en rekenen, tegemoet te komen aan vaardigheden die verwerkt zitten in onze bouwstenen.

‘Worden wie je bent’ is hierbij een belangrijk uitgangspunt. 

Door samen elke dag een stapje beter te willen worden, stimuleren wij een onderzoekende houding en hebben we plezier in de dingen die we doen. Hiervoor willen we zowel onze leerlingen als medewerkers en ouders in hun kracht laten staan. 

Voor meer informatie over de school, klik op: https://www.mgrbekkers.nl/

 

Eisen

Functie-eisen
Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij: 
·          in het bezit is van een HALO diploma of een PABO diploma met gymbevoegdheid;
·          de missie en visie van de RVKO onderschrijft en uitdraagt;
·          op eigentijdse wijze invulling geeft aan de katholieke identiteit en visie van de school onderschrijft en uitdraagt;
·          in nauwe samenwerking met je collega’s en de directie zorgt voor een optimale onderwijskwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden:
·          een inspirerende leer- en werkomgeving;
·          een professioneel en innovatief werkklimaat;
·          salariëring conform de CAO-PO.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met 
Carolien van Dijk, directeur (carolien.vandijk@rvko.nl) of bel 0181614445
 
Je sollicitatiebrief met cv kun je per e-mail sturen o.v.v. sollicitatie 'vakleerkracht gym' aan de directie op bovenstaand e-mailadres.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.